Tigakin ranta

Vierailemisen arvoiset rannat

Jos kaipaat rantalomaa, Kos on oikea valinta juuri sinulle. Vieraile koskemattomalla Masticharin rannalla, nauti auringosta Marmariksen rannalla tai rentoudu Kosin kaupungissa sijaitsevalla Apollon rannalla, jossa on tarjolla ilmaisia aurinkotuoleja kaikille Apollomatkojen vieraille! Täältä löydät parhaat rantavinkit Kosille.

Uniikki rantahelmi

Masticharin länsipuolella Kosin kaupungissa sijaitsee kaikin puolin erityinen ranta. Korkeat kalliot kohoavat pystysuorana ylös rannan ympärillä. Täällä saat todella nauttia rauhasta, auringosta ja merestä. Rannalle pääset, kun lähdet Masticharista kohti Agios Ioannista ja käännyt kohti merta, kun näet suurin kyltin ja tekstin ''Black Pearl''. 

Marmariksen ranta

Tämä on yksi meidän lempirannoistamme Kosilla! Marmariksen ranta on valkoinen hiekkaranta, jossa on usein myös viileä tuulenvire. Tuulen vuoksi täällä viihtyvät myös monet surffarit. Täydellinen päivä rentouttavaan rantapäivään! 

Kaunis ranta

Kosin eteläpuolella sijaitsee kaunis Agios Theologosin ranta. Täällä voit nauttia todella rauhallisesta tunnelmasta, auringosta sekä merestä, ja nälän yllättäessä rannalta löytyy myös pieni taverna, jossa voit nauttia herkullisen lounaan. 

Ranta Masticharissa
Ranta Tigakissa

Apollon ranta

Apollon rannalla Kosin kaupungissa vietät takuuvarmasti hauskan päivän. Mukavan ilmapiirin kruunaavat maksuttomat aurinkotuolit, jotka ovat Apollomatkojen asiakkaiden käytössä. Rannalla voit helposti tavata myös muita lomailijoita. Sinulla on mahdollisuus lainata myös ilmapatjoja, pelata rantalentopalloa tai nauttia virkistävistä juomista varjossa. Järjestämme rannalla myös grilli-iltoja, jolloin Thomas -niminen mies ja hänen ruotsalainen vaimonsa Annelie valmistavat suussasulavaa souvlakia ja perunasalaattia. 

Beach Cava Paradivo

Kosin salaisin ranta on nimeltään Beach Cava Paradivo. Se sijaitsee Kefaloksella, ja rannalle johtaa pieni, mutkikas vuoristotie. Upea ranta on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. 

Tigaki

Tigakin hienohiekkaisella rannalla käy pieni ja vilvoittava tuulenvire, joten se on täydellinen valinta kuumina kesäpäivinä. Matala ranta sopii hyvin myös perheen pienimmille. Rannalla on mahdollisuus kokeilla myös erilaisia vesiurheilulajeja. Osa rannasta on nudistirantaa.