Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on jääkaappi. Kaksi erillistä vuodetta, osassa lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Hiustenkuivain. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Huoneet siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1–3 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä ja tilavia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Kaksi erillistä vuodetta makuuhuoneessa ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta yhdistetyssä olohuoneessa/keittiössä kahdelle hengelle. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Parvekkeen ovi on äänieristetty. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Viihtyisiä ja valoisia yksiöitä, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Parvekkeen ovi on äänieristetty. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.