Kokemuksia Santa Marina -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Marina -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

152 arvostelua
Erinomainen
 
75
Erittäin hyvä
 
57
Hyvä
 
12
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

8.9.2019

Kirjoittanut juhav1961 Hollola, Suomi

Kolmas kerta

Ystävällinen henkilökunta, erinomainen, joustava palvelu joka otti huomioon pyyntömme, kaikin puolin erittäin siisti, hyvä sijainti, hotellin allasalue sisäpihalla, suojaisa paikka vaikka vähän tuulisikin. Kolmas kerta Santa Marina hotellissa ja kun seuraavan kerran suunnittelen lomaa Kos'illa otan tämän hotellin varmasti huomioon.

 
12.1.2014

Kirjoittanut Becky M Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Loistava loma

Minä ja poikaystäväni vietimme täällä 2 viikkoa heinäkuussa 2013. Huoneemme oli pohjakerroksessa ja hyvin siivottu ja kalustettu. Pesuhuone oli iloinen yllätys. Se oli eurooppalaiseen tapaan vanhemman puoleinen, mutta suihku oli todella suuri ja siellä oli hyvä meikkauspeili. Kuten yleensä, sänky ei ollut parisänky, mikä oli pieni pettymys. Ilmastointi pelitti oikein hyvin ja sääskiverkot pitivät hyttyset loitolla. Tarvikkeet ovat hyvät kokkausta varten. Muutama lautanen,liesi, sekä mikro. Jääkaapin eristeet olivat rikki, ja mainitsimme siitä respaan. Kun palasimme illalla hotellille, oli se jo korjattu. Jos tahdot ottaa aurinkoa, kannattaa olla ajoissa. Koska rakennukset aiheuttavat varjoa, voit joutua vaihtamaan paikkaa muutamaan otteeseen, mutta tämä ei ollut ongelma, sillä välillä oli hyvä viilentyä varjossa. Ihanan puhdas alue ja mielestämme drinkit olivat hieman kalliita, mutta vastapäätä on kauppa joka on halpa. Merelle on muutaman minuutin kävely ja sitä pitkin pääsee baari ja ravintola-alueelle 10 minuutissa. Ihmiset olivat pääasiassa skandinaaviasta, ja törmäsimme muutamiin englantilaisiin. Alueella on monia ravintolaita ja baareja, mistä vaita, ja jopa "baarikatu" nuorempaa bilesukupolvea varten. Minulla oli paras loma täällä ja suosittelen hotellia ja Kosia ylipäätään kaikille, paikka on todella kaunis.

 
27.9.2020

Kirjoittanut emaloureno Kós, Kreikka

No place like 2nd home

All the staff are fab! If you need something don't hesitate to ask them as they are always happy to help or point you in the right direction. The rooms are clean, tidy & spaceous. Location is great! There is a little supermarket shop across the road for bits and bobs. Pool is clean & good size too.

 
11.10.2019

Kirjoittanut leatherhouseKos Kós, Kreikka

Excellent

Walking distance to the center and the beach Very clean rooms, lovely staff, nice rooms, in good price Super market nearby, restaurants and bar very close Cooking facilities and free wifi Very pleasent stay

 
5.10.2019

Kirjoittanut Connie S

Clean, Great Service and Great Value!

My husband and I were in Kos for a holiday for just over 2 weeks. This hotel is clean, value for money, great pool and great staff. Very close to Kos Town, the marina and harbour and restaurants. I will definitely stay here again!