Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1–3 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä ja tilavia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Parivuode makuuhuoneessa ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta yhdistetyssä olohuoneessa/keittiössä kahdelle hengelle. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Parvekkeen ovi on äänieristetty. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Viihtyisiä ja valoisia yksiöitä, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Parvekkeen ovi on äänieristetty. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.