Kokemuksia Paritsa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Paritsa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

199 arvostelua
Erinomainen
 
86
Erittäin hyvä
 
65
Hyvä
 
35
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

15.9.2018

Kirjoittanut 401anniinaa

Perfect location, poor breakfast

Hotellin sijainti on mahtava! Kaikki lomalla tarpeellinen on lyhyen kävelymatkan päässä, mutta ihan vieressä ei ole meluisia ravintoloita tai vilkasta ajotietä. Huone oli pieni, mutta uudistettu ja siisti. Sängyt mukavat lukuun ottamatta paitsi lisävuodetta, jonka jouset painoivat selän kipeäksi ja epämukavuus herätti öisin. Kylpyhuone oli kauniisti remontoitu, tosin suihkutila oli postimerkin kokoinen ja likainen mörkökuvioitu suihkuverho liimautui vartaloon kiinni. Hotellin aamupala oli niin surkea, että sen mieluummin jätti väliin loppuviikosta. Tarjolla oli joka päivä samat leivät ja leikkeleet, jogurtti ja säilykehedelmät, itse sai valmistaa pikakahvia. Ilmastointi maksoi 40€/viikko ja se toimi oikein hyvin. Naapurihotellin uima-allasta saa käyttää, mikäli ostaa jotain hintavasta allasbaarista. Allas on pieni ja aurinkotuolit risaiset. Hotellin henkilökunta on todella ystävällistä, vieraansa huomioonottavaa ja paikalla ympärivuorokauden. Hinta-laatusuhde on kunnossa ja suosittelen lämpimästi hotellia yksinkertaista ja edullista majoitusta kaipaavalle.

 
17.5.2018

Kirjoittanut AmiP211

Lomamatka

Hotelli loistavalla sijainnilla pääkadun vieressä ja rantakin lähellä.Omistaja todella ystävällinen.Toista kertaa jo tässä hotellissa ja tulee vielä vierailut jatkumaan.Hinta/laatu kohdallaan👍 Aamiainenkin oli meille riittävä👍

 
15.8.2016

Kirjoittanut Mami16 Helsinki, Suomi

Edullinen ja siisti hotelli, paras sijainti, uusitut huoneet, wifi, upea henkilökunta ...

Vietin tyttäreni kanssa kahden viikon loman Paritsa-hotellissa elokuussa 2016 ja olimme tyytyväisiä. Edellisen lomamme jälkeen v. 2013 hotellihuoneet ja kylpyhuoneet oli remontoitu. Hotellihuoneesta löytyi kaikki, mitä lomailija tarvitsee: hyvät vuoteet, parveke, jääkaappi, tv, puhelin, wifi. Hotellihuone siivottiin joka päivä. Päivä alkoi mukavasti hotellin viihtyisällä terassilla aamupalaa syöden ja illalla siinä oli kiva piipahtaa ouzolla. Sijainti Kanari streetillä on aivan paras. Saimme elää osana kreikkalaista sykkivää elämää keskellä kaupunkia ja hotellin johtaja perheineen piti meistä hyvää huolta. Mama katastrofi ja tytär kiittää! Ensi vuonna tavataan. Efharisto ! <3

 
11.8.2016

Kirjoittanut Wellu Oulu, Suomi

Siisti perushotelli - Neat and friendly hotel

Paritsa-hotelli Kosin kaupungissa vastaa paljon niitä odotuksia, mitä reilun kahden tähden hotellilta Kreikassa voi odottaa. Hotelli on siisti ja palvelu ystävällistä. Sijainti hotellilla on hyvä, sillä se on aivan kaupungin ydinkeskustan tuntumassa, eikä rannallekaan ole pitkä matka. Ympäristö on kreikkalaisen arjen täyttämää - ravintoloita, kauppoja, asuintaloja. Ei kuitenkaan mitään häiritsevää melua, esim. möykkääviä musiikkibaareja lähistöllä. Huoneet ovat perusvarusteltuja, kylpyhuoneessa mahtuu hyvin asioimaan ja erityisen mukavaa oli, että parvekkeet olivat ihan tilavat hotellin koko huomioiden (usein vastaavissa hotelleissa postimerkin kokoiset parvekkeet). Allasta ei ollut, mutta sitä emme myöskään kaivanneet merta rakastavina rantaihmisinä. Mutta vähän kritiikkiä: hotellin aamukahvi oli hieman pelkistetty - aamiaistahan ei tosin luvattukaan, mutta yleensä tämän tason hotelleissa aamukahvi on tarkoittanut hieman monipuolisempaa tarjontaa. Lähinnä kasvisten täydellinen puuttuminen oli pettymys. Olisi riittänyt, jos olisi ollut vaikkapa vain kurkku- ja tomaattiviipaleita. Lisäksi kananmunien keittämisessä oli ongelmia, kun kuori ei irronnut munista kuin veitsellä vääntämällä. Jogurtti oli ihan mukava lisä perusleivän ja leikkeleiden lisänä. Sitten siivous: en ole koskaan törmännyt vastaavaan. Siivoaminen oli epämääräistä, epäsäännöllistä ja epäluotettavaa. Kerrossiivojana toiminut rouva oli joko hajamielinen, huolimaton tai ei tehtäviensä tasalla. Välillä oli pyyhkeet vaihettu kaikki, välillä ei yhtäkään ja joskus vain osa. Huoneiden siivous tapahtu (jos tapahtui!) klo 8-12 -välillä, eikä sitä voinut ennakoida esim. menemällä aamiaiselle sopivaan aikaan. Jos olimme huoneessa, kun siivooja pyrki sisään, hän ei tullut koko päivänä eli jätti siivoamatta. Ensimmäisenä aamuna saimmekin viedä itse roskat alakertaan. WC-paperi oli kirjaimellisesti kortilla, sillä uutta rullaa sai kerjätä joko respasta tai siivoojalta. Kaikin puolin kummallinen suoritus. Mutta näistä parista epäkohdasta huolimatta voin suositella vaatimatonta, mutta siistiä ja hyvällä paikalla olevaa hotellia tarvitsevalle. Kreikka ja kreikkalaiset eivät koskaan petä ystävällisessä palvelussa ja edullisessa hintatasossa. --- Paritsa Hotel in the town of Kos, island of Kos, Greece, is a modest but clean and friendly hotel. It is well situated close to the town center, and it is also close to the beach. The service was friendly except some peculiarities in the cleaning of the rooms: the cleaning lady came anytime between 8-12, and if you happened to be in the room at that moment. she passed the cleaning all together the same day. Cleaning was irregular, somedays the towels were changed, some days not. In addition, we had to ask for more toilet tissue every day, she did not leave it by herself. Despite all these slight setbacks our vacation was a success, and we were very satisfied with the most. You can always count on Greece and its hospitality!

 
13.8.2021

Kirjoittanut Dillon C Malta, Malta

Exceeded my expectations!

Hotel Paritsa is very good considering it's only two stars! The staff was very welcoming and nice, they made us feel more than welcome. On our arrival they had an electrical problem throughout the hotel and the island I guess because of the wildfires.. but it was fixed by the evening and everything was running well. The room was simple but enough for what we expected, even the air conditioning was working well, the bed was comfortable although another pillow would have been appreciated.. The only downside that bothered us a bit was that the towels were never changed and we had to ask twice for them.. But let's say that these things can happen. The breakfast had to be ordered on a piece of paper every morning, it was fresh, good and enough in my opinion and the owner asked us more than once if we wanted more which was very much appreciated. For our first time in KOS and for the price we paid I guess we couldn't find and expect any better, if I visit again this will definitely be my choice! Efharisto Hotel Paritsa!