Kokemuksia International -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,4 10:stä Perustuu 84 arvioon
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Aamupala, ihana henkilökunta ja sijainti
-
Leivänpaahdin aamupalalle

Vahvistettu asiakas: 2019-09-13


4 10:stä

+
Suomalainen respa ja hyvin sai vastauksia jos kysyi
-
Hotellin vessan/suihkun lattian kaivo ei vetänyt, joten lattia lainehti. Henkilöllisyys pitäisi pitää salassa. Hotellin asukkaiden henkilöllisyys pitäisi pitää salassa. Asukkaiden ja tulevien ja lähtevien tiedot nähtävillä. Eu direktiivin tietosuojalaki ei todellakaan toteutunut. Respan tiskillä tietoja pöydällä näkyvillä sekä seinällä. Passit ja huoneiden avaimet näkyvillä kaikkien näkyvillä. Tämä oli todella häiritsevää ja väärin ja toivon että teette asialle eteenpäin ja kerrotte hotellille.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-13


7 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-06


7 10:stä

+
Täydellinen sijainti. Vaikka huone oli vaatimaton ja vanhanaikainen, siinä ei ollut mitään vikaa. Kaikki oli puhdasta, ehjää ja toimivaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-30


9 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-30


7 10:stä

+
Huoneen siivous joka päivä. Erittäin mukava suomalainen nainen respassa töissä. Allasalue viihtyisä.
-
Aamupala todella yksitoikkoinen. Henkilökunta osittain tökeröä. Jääkaappi huoneessa minimaalinen.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


3 10:stä

+
Uima-altaalla aina tilaa, vaikka allasalue aika vaatimaton ja pieni olikin. Allasbaarin valikoima suppea mutta riittävä. Lisäksi allasbaarin myyjä tosi kiva. Allas oli riittävän kokoinen ja siisti.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


5 10:stä

+
Uima-allas oli hyvä.
-
Ilmastoinnista joutui maksamaan, vaikka nettisivuilla luki toisin. Tämä oli pettymys. Aamupala joka aamu täysin sama, jotain vaihtelua olisi kaivannut.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


8 10:stä

+
Siisti ja rauhallinen. Ilmastointi ja tallelokero sopivan hintaisia pienellä budjetilla matkustavalle
-
Wi-fi tunnuksen voisi respasta antaa valmiiksi lapulla että, ummikotkin ymmärtäisi. Aula/ ravintola tasoon voisi laittaa wc kyltin , muuten WC.t niin piilossa ettei, löydy kysymättä.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita International -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

192 arvostelua
Erinomainen
 
89
Erittäin hyvä
 
58
Hyvä
 
25
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

17.8.2018

Kirjoittanut KatriK212

Olin matkassa yksin. Ja hotellin ainoana suomalaisena

Huone 1hh parvekkeella. Näkymä "puutarhaan" eli partsin alla meni kulkuväylä uima-altaalle. Huone siisti ja kaikki toimi. Suihku uutta mallia. Pistorasioita tässäkin hotellissa yhteensä kaksi. Ja huoneen avain toimi myös virran antajana. Eli kun lähdit huoneesta, niin virta lähti mukana. Avain magneettinen. Avainta kannattaa pitää säilössä respassa, jos lähtee pitemmäksi aikaa. Kannattaa pyytä peite, mikäli ei lakana riitä. Itselle ei riittänyt, vaikka yöt oli 23 astetta. Ilmastointi (5 euroa/yö) on välttämätön ja sen takia tavallaan vilutti. Hotelli oli rauhallinen, ainakin siihen aikaan kun itse siellä olin (Elokuu 10 ---> 1 vko/2018). Uima-allas pieni mutta riittävä. Henkilökunta asiallista mutta suurimmat pisteet annan sinivalkoiselle työntekijälle. Aamupala täyttävä ja suurempaa moitittavaa en keksi.... Iso plussa lyhyestä matkasta päästä katsomaan auringon nousu. Satama lähellä, isoja purjeveneitä.

 
22.9.2017

Kirjoittanut MarjattaO5

Olin lomalla elokuussa,ihanan lämmintä ja hotelli ylitti odotukseni😄

Kiva pieni hotelli lähellä uimarantaa.Aamiainen erinomainen,henkilökunta mukavaa ja ammattitaitoista,hotellin siisteys erinomainen.Suurin osa palveluista kävelymatkan päässä.Sijainti siis erinomainen.Hinta-laatusuhde hyvä,suosittelen😄

 
20.7.2019

Kirjoittanut ekonord Oslo, Norja

Basic standards , clean rooms and helpful personnel.

We stayed at Hotel international for 24 hours and did not have the chance to use all the amenities, like the swimming pool. The room we were given was very basic (some could say uninspired) but nevertheless very clean in all the areas (bedroom, bathroom, balcony.) The small narrow balcony was convenient for drying wet clothes. The hotel personnel was very polite, professional and knowledgable about sightseeing in the area. Basic breakfast was provided and it was included in the price (we played 47 euro for one night in July.)

 
4.7.2019

Kirjoittanut Emmy A

Very Nice hotel

Nice rooms, very clean! Nice pool with amazing pool bar and personel A Nice walk distance from kos city. Close to the beach and Good resturants close by. Tv and AC in the rooms. Nice balconies with nice view

 
13.6.2019

Kirjoittanut U5606WH_

Nice neat hotel for short stay

The hotel is quite small, but you can find here everything you need. Aircon, the pool, the sea is near, just to cross the road. The staff is friendly and ready to help even at night. The food is tasty (continental breakfast as always). The cleaning is regular.the aircon is 5eur per day, imho a bit expensive but it was really hot several days so we had to take it. No disadvantages, we were fully satisfied with the choice.