International

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Perheomisteinen hotelli International sijaitsee Kosin kaupungin laidalla, ja on suosittu etenkin nuorten keskuudessa. Hotellista on kävelymatka sekä rantaan että Kosin kaupungin huveihin. Lomapäivää on mukava viettää myös hotellin vehreällä allasalueella aurinkotuolissa rentoutuen.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamupala, ihana henkilökunta ja sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 192 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

International on yksinkertainen, mutta mukava perheomisteinen hotelli Kosin kaupungin laidalla. kahden hengen huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa, ja huoneistot erillisessä sivurakennuksessa. Allasalueella uima-allas lastenosiolla sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja.

Maksuton wifi hotellialueella. Päärakennuksen aulassa on tv. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita. Korkeasesongilla hotellissa majoittuu paljon nuoria, jotka tulevat nauttimaan kaupungin eloisasta iltaelämästä.

Ateriat

Yhden hengen huoneet ja kahden hengen huoneet: Yksinkertainen aamiainen. Huoneistot: Yksinkertainen aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Päärakennuksessa, jossa sijaitsee kahden hengen huoneet, on hissi. Rakennuksessa, jossa sijaitsee huoneistot, ei ole hissiä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Yksiöitä ei varattavissa kesällä 2022.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.