Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteessa tai kerrossängyssä. Minikeittiö jossa keittolevyt, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita maaparvekkeella. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi. Kahvinkeitin. Vedenkeitin. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella tai maaparvekkeella. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone/keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö jossa keittolevyt, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.