Kokemuksia Imperial -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 51 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, lähellä kaikkea
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-19


9 10:stä

+
Uima-allas alue oli ihana
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-19


10 10:stä

+
Uusi hotellihuoneisto, ilmastointi, siisti. Erinomainen majoitus.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-29


8 10:stä

+
Lähellä keskustaa ja rantaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Imperial -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

346 arvostelua
Erinomainen
 
197
Erittäin hyvä
 
98
Hyvä
 
36
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

8.8.2019

Kirjoittanut Johannamria Hämeenlinna, Suomi

Pariskunnan viikon matka.

Loistava hotelli, hyvällä sijainnilla, ei meluisa öisin. huvät huoneet, viihtyisä allas. Henkilökknta avuliasta. Ainut miinua aamupalasta kun puuttui tuoreet hedelmät/vihannekset. Vähän suomalaisia Suosittelen.

 
27.1.2014

Kirjoittanut Maharg2255 Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava perheyrityshotelli...

Varasimme matkan Kosille syyskuun 2013 loulla, koska emme ole olleet siellä aikaisemmin. Rakastuimme paikkaan. Perhe, joka pyöritti hotellia, oli todella todella mukava ja mikään ei tuntunut olevan heille vaivaksi. Huoneet olivat moitteettomassa kunnossa, aika tavallisia ja hieman pieniä, mutta puhtaita. Allas oli puhdas ja ympärillä oli runsaasti aurinkotuoleja kaikille. Siellä alkoi juuri kreikkalainen ilta, joka oli meidän kannalta paljon parempi vastine rahoille, kuin vastaava, joka oli tarjolla Thomas Cookin edustajilla. Baarin naposteltavat ovat perustavaraa, mutta hyvä vastine rahoille ja minä kykenin jopa syömään useimpia ruokia, vaikka olen gluteeni-intolerantti. Tien toisella puolella on lisäksi mahtava paikallinen ravintola, jota pyörittää Hassan ja hänen perheensä, siellä on pakko käydä. Hän kohtelee sinua, kuin olisi tuntenut sinut koko ikänsä. Varaa kolmen saaren matka ja mene Caterinalla, jonka kapteeni George on tosi hauska tyyppi. ÄLÄ varaa matkaa edustjilta, sillä he laskuttavat tuplasti tai jopa triplasti. Sama, jos menet Bodrumiin, varaa oma matkasi tai saat matkan joillekin raunioituneille tuulimyllyille ja tulet raahatuksi ympäri kultamarkkinoita kilometrien päässä etkä pääse rentoutumaan Turkissa ollenkaan. Ainoa valituksen aihe oli AAMUPALA, todella huono taso ja laimea appelsiinimehu. Muuten heitä ei haittaa, jos tuot omat ruokasi. Hotellin takana on Carrefour, joka on puolet halvempi, kuin pienet pääkadulta löytyvät minimarketit. Vuokrasimme myös pyörät Motoharleystä ja pyöräilimme kaikkialle, mukaan lukien kylpylöihin. Varaisimmeko hotellin uudelleen??? Kyllä, silmänräpäyksessä! Se oli puhdas, ystävällinen ja tämä on kaikkein tärkein asia jokapäiväisen huoneiden siivoamisen lisäksi.

 
7.12.2022

Kirjoittanut MissMental Derby, Yhdistynyt kuningaskunta

Wonderful

We stayed here for a week at the end of September. I cannot think of a negative thing to say about this hotel. It was a pleasure to stay here. Our room was located overlooking the pool. The room was spotlessly clean and well maintained. Staff were pleasant and very helpful. We really enjoyed having a drink in the bar, it had a great atmosphere at night time. We would definitely stay here again & highly recommend to others.

 
9.11.2022

Kirjoittanut christophern789 Emersons Green, Yhdistynyt kuningaskunta

Family holiday

Our family spent a week in one of the villas, in you have young children we can recommend taking a villa with a pool, if possible. Endless fun and easy to keep an eye on them. We had half board, however, the all inclusive is a great idea, we did not and regretted it as the children we eating machines. All the staff are super friendly, waiters, housekeeping, lifeguards, reception staff, gardeners, concierge, beach sports and really have a can done attitude. It was late October, just before they closed but the weather was fantastic. If you can , take sometime to do some sightseeing, just across the road is a cool car hire place with buggies. The local hot thermes is a must and a trip around the island recommended. We linked this up with a sailing holiday, that's a great idea if possible, however, sail first and holiday hotel second....... We had an amazing interaction with the assistant GM, what a super nice chap and very helpful. One thing as a top tip, children eat freeeeeeeeee...

 
31.10.2022

Kirjoittanut nicolathackray Dewsbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely hotel

Really enjoyed staying here. The hotel was spotless and the staff were lovely and friendly. Breakfast was continental but really enjoyed this . Would definitely stay here again.Very easy to get to the beach and to get to town and plenty of shops and restaurants round the corner.