Kokemuksia Imperial -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 53 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-19


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, lähellä kaikkea
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-19


9 10:stä

+
Uima-allas alue oli ihana
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-19


10 10:stä

+
Uusi hotellihuoneisto, ilmastointi, siisti. Erinomainen majoitus.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-29


8 10:stä

+
Lähellä keskustaa ja rantaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Imperial -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

368 arvostelua
Erinomainen
 
213
Erittäin hyvä
 
101
Hyvä
 
37
Ei kovin hyvä
 
7
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

8.8.2019

Kirjoittanut Johannamria Hämeenlinna, Suomi

Pariskunnan viikon matka.

Loistava hotelli, hyvällä sijainnilla, ei meluisa öisin. huvät huoneet, viihtyisä allas. Henkilökknta avuliasta. Ainut miinua aamupalasta kun puuttui tuoreet hedelmät/vihannekset. Vähän suomalaisia Suosittelen.

 
27.1.2014

Kirjoittanut Maharg2255 Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava perheyrityshotelli...

Varasimme matkan Kosille syyskuun 2013 loulla, koska emme ole olleet siellä aikaisemmin. Rakastuimme paikkaan. Perhe, joka pyöritti hotellia, oli todella todella mukava ja mikään ei tuntunut olevan heille vaivaksi. Huoneet olivat moitteettomassa kunnossa, aika tavallisia ja hieman pieniä, mutta puhtaita. Allas oli puhdas ja ympärillä oli runsaasti aurinkotuoleja kaikille. Siellä alkoi juuri kreikkalainen ilta, joka oli meidän kannalta paljon parempi vastine rahoille, kuin vastaava, joka oli tarjolla Thomas Cookin edustajilla. Baarin naposteltavat ovat perustavaraa, mutta hyvä vastine rahoille ja minä kykenin jopa syömään useimpia ruokia, vaikka olen gluteeni-intolerantti. Tien toisella puolella on lisäksi mahtava paikallinen ravintola, jota pyörittää Hassan ja hänen perheensä, siellä on pakko käydä. Hän kohtelee sinua, kuin olisi tuntenut sinut koko ikänsä. Varaa kolmen saaren matka ja mene Caterinalla, jonka kapteeni George on tosi hauska tyyppi. ÄLÄ varaa matkaa edustjilta, sillä he laskuttavat tuplasti tai jopa triplasti. Sama, jos menet Bodrumiin, varaa oma matkasi tai saat matkan joillekin raunioituneille tuulimyllyille ja tulet raahatuksi ympäri kultamarkkinoita kilometrien päässä etkä pääse rentoutumaan Turkissa ollenkaan. Ainoa valituksen aihe oli AAMUPALA, todella huono taso ja laimea appelsiinimehu. Muuten heitä ei haittaa, jos tuot omat ruokasi. Hotellin takana on Carrefour, joka on puolet halvempi, kuin pienet pääkadulta löytyvät minimarketit. Vuokrasimme myös pyörät Motoharleystä ja pyöräilimme kaikkialle, mukaan lukien kylpylöihin. Varaisimmeko hotellin uudelleen??? Kyllä, silmänräpäyksessä! Se oli puhdas, ystävällinen ja tämä on kaikkein tärkein asia jokapäiväisen huoneiden siivoamisen lisäksi.

 
20.9.2023

Kirjoittanut Gemma D Newport, Yhdistynyt kuningaskunta

Fabulous hotel

On arrival to the hotel, we was greeted with a :-) receptionist. The hotel appeared very spacious and clean. The rooms were a standard size 2 single beds, a desk balcony, fridge and a kettle with an ensuite bathroom. All very clean and modern. The hotel is in a fantastic location the beach few hundred yards in front and the town and Marina 10 minute walk. The bar stayed open until the last person was ready to leave. The pool area was immaculate with plenty of beds. Would definitely recommend this hotel to friends and family and we definitely return.

 
17.9.2023

Kirjoittanut mick w Rotherham, Yhdistynyt kuningaskunta

Good base

We have just returned from a second 10 nights stay and will try and give a balanced review of the hotel. The worst thing about the hotel, without doubt, is the breakfast. Repetitive and very basic. The only cooked food on offer were scrambled eggs - same as last year. No fresh fruit or toast available. Hot drinks from machine. Things really need to improve in this area. Extras - Air conditioning €7 per night..€50 euros deposit required on check in and balance sorted at the end of your stay. Greek travellers tax 50 cents per night Safety deposit box - we paid €20 for our stay Cost to keep your room on at the end of your holiday - €35 Room - Compact but modern with essential items in place. Housekeeping - Rooms cleaned every second day but not particularly thoroughly. Pool area - very clean and inviting. Bar - very good with attentive staff and reasonably priced drinks. All in all, a good base as it's only a 10 minutes walk to the town and it's numerous bars and restaurants. Nearest beach is a mere 10 minutes walk away.

 
11.9.2023

Kirjoittanut stevendaughtry Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic stay

1st time to this hotel and what a great experience. The owners are so helpful and welcoming. Nothing is to much trouble and the hotel and rooms etc excellent value for money. Fantastic place and will defo be going back