Kokemuksia Imperial -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 115 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ystävällinen palvelu,sijainti,rauhallisuus.
-
Baari kiinni aikaisemmin.meteli kuuluu myöhään yöhön.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-18


10 10:stä

+
Rauhallinen hotelli, lähellä keskustaa sekä rantaa Ihana henkilökunta Siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-04


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-30


9 10:stä

+
Lähellä rantaa/keskustaa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-30


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, allasalue sekä lainattavat uimalelut.
-
Aamupalalta usein suurin osa ruuista loppunut.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


10 10:stä

+
Tosi hyvä allasalue, oikein hyvä ruoka allasbaarissa. Mukava yksiö. Erittäin hyvä siivous! Ystävällinen palvelu. Tosi hyvä sänky ja hyvät tyynyt. Hienot vessat allasalueella. Olemme erittäin tyytyväisiä hotelliin.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


7 10:stä

+
Sijainti, näköalat, uintimahdollisuus meressä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-19


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, ranta ja keskusta lähellä Hotelli ja huoneisto ylitti odotukset
-
Siivouksen yhteydessä huoneemme ovi oli jätetty auki. Huomasimme tämän rannalta palatessamme ja annoimme palautteen hotellin respaan. Ilmastointi voisi sisältyä matkan hintaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Imperial -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

314 arvostelua
Erinomainen
 
174
Erittäin hyvä
 
93
Hyvä
 
34
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

8.8.2019

Kirjoittanut Johannamria Hämeenlinna, Suomi

Pariskunnan viikon matka.

Loistava hotelli, hyvällä sijainnilla, ei meluisa öisin. huvät huoneet, viihtyisä allas. Henkilökknta avuliasta. Ainut miinua aamupalasta kun puuttui tuoreet hedelmät/vihannekset. Vähän suomalaisia Suosittelen.

 
27.1.2014

Kirjoittanut Anthony G Carlisle, Yhdistynyt kuningaskunta

Mahtava perheyrityshotelli...

Varasimme matkan Kosille syyskuun 2013 loulla, koska emme ole olleet siellä aikaisemmin. Rakastuimme paikkaan. Perhe, joka pyöritti hotellia, oli todella todella mukava ja mikään ei tuntunut olevan heille vaivaksi. Huoneet olivat moitteettomassa kunnossa, aika tavallisia ja hieman pieniä, mutta puhtaita. Allas oli puhdas ja ympärillä oli runsaasti aurinkotuoleja kaikille. Siellä alkoi juuri kreikkalainen ilta, joka oli meidän kannalta paljon parempi vastine rahoille, kuin vastaava, joka oli tarjolla Thomas Cookin edustajilla. Baarin naposteltavat ovat perustavaraa, mutta hyvä vastine rahoille ja minä kykenin jopa syömään useimpia ruokia, vaikka olen gluteeni-intolerantti. Tien toisella puolella on lisäksi mahtava paikallinen ravintola, jota pyörittää Hassan ja hänen perheensä, siellä on pakko käydä. Hän kohtelee sinua, kuin olisi tuntenut sinut koko ikänsä. Varaa kolmen saaren matka ja mene Caterinalla, jonka kapteeni George on tosi hauska tyyppi. ÄLÄ varaa matkaa edustjilta, sillä he laskuttavat tuplasti tai jopa triplasti. Sama, jos menet Bodrumiin, varaa oma matkasi tai saat matkan joillekin raunioituneille tuulimyllyille ja tulet raahatuksi ympäri kultamarkkinoita kilometrien päässä etkä pääse rentoutumaan Turkissa ollenkaan. Ainoa valituksen aihe oli AAMUPALA, todella huono taso ja laimea appelsiinimehu. Muuten heitä ei haittaa, jos tuot omat ruokasi. Hotellin takana on Carrefour, joka on puolet halvempi, kuin pienet pääkadulta löytyvät minimarketit. Vuokrasimme myös pyörät Motoharleystä ja pyöräilimme kaikkialle, mukaan lukien kylpylöihin. Varaisimmeko hotellin uudelleen??? Kyllä, silmänräpäyksessä! Se oli puhdas, ystävällinen ja tämä on kaikkein tärkein asia jokapäiväisen huoneiden siivoamisen lisäksi.

 
16.10.2021

Kirjoittanut TST321

Great location and lovely hotel

We've just got back from a weeks stay here.Its a lovely little hotel and a great location,it's less than a 10 minute walk to the old town where all bars and restaurants are.There are plenty of sunbeds and no one get up early to po it towels on them.The food to buy here is really nice too.The shower was a little bit small though.The breakfast was between 7 and 10 and it was croissants,eggs,cheese,ham,cereal and breads.We requested a late check out for an extra €25 as our flight wasn't until late which was good.We had a great week here.

 
16.9.2021

Kirjoittanut stokiejohn england

What a gem

Just being atheist imperial for two weeks went on a recommendation plus looked on reviews the hotel exceeded my expectations firstly and important to ourselves was the hotel was absolutely spotless in all areas the owners and staff were friendly and nothing was to much trouble they photo copied all documents reguarding COVID documents and test results the pool area was quiet with plenty of surperb sun beds and parasails thinking hard for any minus comments on the hotel there aren’t any was that impressed booked again for next year while therr

 
10.8.2021

Kirjoittanut louise d Bridlington, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic holiday!

We have just returned from a two week family holiday in Kos, travelling as a party of six. From the moment we arrived until the morning that we left we could not fault the service that we received from Michael his family and the staff members at the Imperial Hotel. The hotel is spotlessly clean with a lovely pool area in a great location but what made our holiday special was the way that we were treated. The staff go above and beyond to do what they can for you and always make you feel welcome. We arrived as strangers and left as friends. Hopefully it wont be too long before our next visit.