Mitsis Blue Domes Resort & Spa

 • Lähellä rantaa
 • Runsas All Inclusive
 • Kahden hengen huoneita omalla altaalla

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Pidetty ja moderni Mitsis Blue Domes Resort & Spa Kardamenalla kutsuu lomalle 16 altaan, runsaan All Inclusiven ja lähellä sijaitsevan rannan äärelle. Huoneet ovat tilavia ja varattavissa on myös myös kahden hengen huoneita, josta on käynti uima-altaaseen.

VIIKON ETU: KREIKAN HELMET

Viikon matkaetuna saat ensi kesän rantalomista Santorinille, Kosille, Manner-Kreikkaan, Korfulle sekä Albanian Sarandaan -50 €/hlö. Saat edun myös yhdistelmämatkoista edellämainittuihin kohteisiin. Etu on voimassa 12.2.2023 asti. Koskee kesän 2023 lähtöjä. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee vain uusia varauksia kesän 2023 lähdöille. Tarjous ei koske ryhmämatkoja.
Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita bungaloweissa 2-3/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita bungalowissa jaetulla altaalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Kaksikerroksisia perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellin sijainti ja siisteys. Erittäin viihtyisät huoneet ja hotellialue hienosti suunniteltu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5152 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä All Inclusive-hotelli, josta on kauniit näkymät yli Kardamenan. Allasalueella useita altaita, allas lastenosiolla sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Kaikki altaat ovat merivesialtaita lastenallasta lukuunottamatta. Maksuttomat allaspyyhkeet. Hotellin ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaudestaan. Hotellin vieraat saavat käyttää maksutta hotellin Mitsis Norida Beach Hotel vesipuistoa.

Hotellilla on monipuolinen All Inclusive-tarjonta, johon sisältyy buffetravintola sekä useita à la carte –ravintoloita. Voit tehdä pöytävarauksia à la carte -ravintoloihin hotellin verkkosivuilla. Osa à la carte-ravintoloista avoinna lounaalla. Useita baareja, joissa tarjoillaan drinkkejä, välipaloja, jäätelöä ja alkoholittomia juomia. Huoliteltu pukeutuminen ravintoloihin, ei shortseja tai sandaaleita.

Hotellissa on viihdeohjelmaa koko perheelle sekä päivisin, että iltaisin. Lapsille sekä sisä- että ulkoleikkipaikka. Hotellin järjestämä lastenkerho 4-7 -vuotiaille (miniklubi), 8-12 -vuotiaille (maksiklubi) ja 13-15 -vuotiaille (juniorklubi) sekä minidisko. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Tietokoneita käytettävissä lisämaksusta. Hotellialueella matkamuistomyymälä, korumyymälä sekä minimarket.

Paljon urheiluaktiviteetteja, kuten sulkapalloa ja dartsia. Tennistä, minijalkapalloa, polkuveneitä, rantalentopalloa, vesipooloa, pöytätennistä ja biljardia maksutta. Lainelautailua maksutta (sertifikaatti vaaditaan). Fitnesshuone maksutta. Spa, jossa valikoima hoitoja ja sisäallas. Kampaamo. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja rannalla. Hotellin vierestä kulkee paikallisbussi Kardamenaan. Hotellivieraat voivat käyttää Mitsis Norida Beach Hotel hotellin vesipuistoa.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Mannermainen aamiainen klo 4.00-6.30.
 • Aamiaispöytä klo 7.30-10.30.
 • Brunssi meksikolaisessa ravintolassa, klo 9.00-12.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Healthy corner, klo 08.00-16.00.
 • Leivonnaisia ja herkkuja, klo 8.30-00.30.
 • Kahvia Pastry Cornerissa, klo 10.30-12.30.
 • Lounaspöytä klo 12.30-14.30.
 • Á la carte -lounas italialaisessa ravintolassa, klo 12.30-14.30. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Sushia, klo 14.00-22.00.
 • Kreikkalaisia annoksia Ouzerissa, klo 13.00-22.00.
 • Pita corner, klo 13.00-21.00.
 • Hampurilaisia, klo 13.00-21.00.
 • Iltapäivätee Pastry Cornerissa, klo 17.00-19.00.
 • Illallispöytä klo 18.30-21.30.
 • À la carte -illallinen ravintola Ellinadikossa kerran viikossa, klo 18.30-21.30. Pöytävaraus vaaditaan.
 • À la carte -illallinen italialaisessa ravintolassa kerran viikossa, klo 19.00-21.30. Pöytävaraus vaaditaan.
 • À la carte -illallinen meksikolaisessa ravintolassa kerran viikossa, klo 18.30-22.30. Pöytävaraus vaaditaan.
 • À la carte -illallinen aasialaisessa ravintolassa kerran viikossa, klo 18.30-22.30. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Minibaarin täyttö vedellä, virvoitusjuomilla ja oluella päivittäin.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, paikallisia ja kansainvälisiä juomia, olutta ja viiniä klo 8.00-02.00.
 • Lounaaksi saatavilla picnic-kori ennakkotilauksesta.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiin lähtöön saakka.

Hyvä tietää

Hotellin ranta on palkittu kansainvälisellä Blue Flag -merkillään, jonka kriteereinä on veden laatu, turvallisuus, palvelut ja ympäristötieto. Ranta on pikkukiviranta. Risteävää liikennettä hotellin ulkopuolella.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Kardamena

Mitsis Norida Beach Hotel

Perheystävällinen hotelli Mitsis Norida Beach Hotel sijaitsee aivan meren äärellä Kardamenassa. Loma sujuu mukavasti rannalla, suurella allasalueella sekä viihtyisissä huoneissa. Lapsille on vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja urheiluaktiviteetteja. All Inclusiven ansioista voit valita useista ravintoloista ja baareista. Tervetuloa!

Akti Palace

Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Akti Beach Club

Perheystävällinen Akti Beach Club sijaitsee rannalla Kardamedan ulkopuolella. Suurelta hotellialueelta löytyy vehreä puutarha, jonka ansiosta tunnelma on viihtyisä. Täällä vietät helppoa All Inclusive -lomaa perheen pienempiä unohtamatta; hotellialueelta löytyy neljä lastenallasta.

Porto Bello Royal

Porto Bello Royal on suuri ja perheystävällinen All Inclusive-hotelli aivan Kardamenan vieressä Kosin saarella. Täältä voit rentoutua 15 eri altaan äärellä, nautiskella useiden ravintoloiden valikoimasta tai viettää rantapäiviä hotellin viereisellä rannalla. Porto Bello Royal tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja kuten tennistä ja lapsille on tarjolla paljon tekemistä sekä suuri vesipuisto aivan hotellin naapurissa.

Porto Bello Beach

All Inclusive -hotelli Porto Bello Beach sijaitsee Kardamenassa, ja täältä löytyy kaikki mitä hauskaan ja mukavaan lomaan tarvitset. Hotellissa viihtyy koko perhe, ja hotellissa on useita altaita, ravintoloita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia, vesiliukumäkiä ja naapurissa sijaitsee Aquantica Water Park -vesipuisto. Loman hintaan sisältyy myös All Inclusive!