Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat pohjakerroksessa tai ensimmäisessä kerroksessa pienemmissä, kaksikerroksisissa rakennuksissa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, maksuton vesipullo saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Perhehuone

Perhehuoneet koostuvat kahdesta huoneesta, makuuhuoneessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin ja pieni jääkaappi, maksuton vesipullo saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 2 lasta.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoja kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, maksuton vesipullo saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.