Sentido Apollo Palace

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Perheystävällinen hotelli Sentido Apollo Palace sijaitsee Korfun etelärannikolla, Moraitikan eteläpuolella. Hotellin vehreällä puutarhalla on oliivipuita ja allasalue. Ota osaa hotellin monipuoliseen aktiviteettitarjontaan, rentoudu spa-osastolla tai ota suunta kohti läheistä rantaa ja pulahda mereen.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1226 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 450 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sentido Apollo Palace sijaitsee lähellä rantaa Messonghin rauhallisessa kalastajakylässä. Hotelli on rakennettu tyypilliseen korfulaiseen tapaan ja ympäristössä on vehreitä oliivilehtoja sekä hyvinhoidettu puutarha.

Kolme allasta, joista yksi on erillinen lastenallas sekä vain aikuisille suunnattu alue. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalla rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellilla on buffetravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja kreikkalaisia makuja. À la carte-ravintola Eliassa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia ja muita kreikkalaisia herkkuja, tarjolla myös monipuolinen valikoima kreikkalaisia viinejä. Kolme allasbaaria, joista yksi on vain aikuisille suunnatulla alueella. Yöelämää kaipaaville baari myös yökerhossa.

Maksuton kuntosali. Hotellilla on tarjolla aktiviteetteja, kuten tanssia aerobiccia ja rantalentopalloa. Minigolf ja pöytätennis lisämaksusta. Spa, jossa hoitoja lisämaksusta. (Span ja kuntosalin ikäraja 16 vuotta.)

Perheen pienimmille (4-12 vuotta) tarjolla hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa englanninkielistä henkilökuntaa. Minidisko, leikkipaikka ja leikkihuone. Aikuisille yökerho lisämaksusta.

Maksuton wifi hotellialueella. Maksuton pysäköinti. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00 pääravintolassa.
  • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.30 allasbaarissa.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00 pääravintolassa.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30 pääravintolassa.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia eri baareissa, klo 10.00-01.00.
  • Kahvia, teetä ja jäätelöä allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
  • Iltapäivä, klo 16.00-17.00.
  • 30 % alennus à la carte-ravintoloista All Inlcuisven varanneille asiakkaille, lounas klo 12.30-15.30 ja illallinen klo 19.00-23.00.

Humioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 alkaen saapumis päivänä ja klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.