Sentido Apollo Palace

Perheystävällinen hotelli Sentido Apollo Palace sijaitsee Korfun kaakkoisrannikolla, Moraitikan eteläosassa. Hotellin vehreässä puutarhassa on oliivipuita, kappeli ja kutsuva allasalue. Ota osaa hotellin monipuoliseen aktiviteettitarjontaan, rentoudu spa-osastolla tai ota suunta kohti läheistä rantaa ja pulahda mereen.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu ja ruoka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1311 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 450 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sentido Apollo Palace sijaitsee lähellä rantaa Messonghin rauhallisessa kalastajakylässä. Hotelli on rakennettu tyypilliseen korfulaiseen tapaan ja ympäristössä on vehreitä oliivilehtoja sekä hyvinhoidettu puutarha.

Kolme allasta, joista yksi on erillinen lastenallas sekä vain aikuisille suunnattu alue. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalla rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Hotellilla on buffetravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja kreikkalaisia makuja. À la carte-ravintola Eliassa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia ja muita kreikkalaisia herkkuja, tarjolla myös monipuolinen valikoima kreikkalaisia viinejä. Kolme allasbaaria, joista yksi on vain aikuisille suunnatulla alueella. Yöelämää kaipaaville baari myös yökerhossa.

Maksuton kuntosali. Hotellilla on tarjolla aktiviteetteja, kuten tanssia aerobiccia ja rantalentopalloa. Minigolf ja pöytätennis lisämaksusta. Spa, jossa hoitoja lisämaksusta. (Span ja kuntosalin ikäraja 16 vuotta.)

Perheen pienimmille (4-12 vuotta) tarjolla hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa englanninkielistä henkilökuntaa. Minidisko, leikkipaikka ja leikkihuone. Aikuisille yökerho lisämaksusta.

Maksuton wifi hotellialueella. Maksuton pysäköinti. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:
Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Lisämaksusta:
All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00 pääravintolassa.
  • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.30 allasbaarissa.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00 pääravintolassa.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30 pääravintolassa.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia eri baareissa, klo 10.00-01.00.
  • Kahvia, teetä ja jäätelöä allasbaarissa, klo 10.00-18.00.
  • Iltapäivä, klo 16.00-17.00.
  • 30 % alennus à la carte-ravintoloista All Inlcuisven varanneille asiakkaille, lounas klo 12.30-15.30 ja illallinen klo 19.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 alkaen saapumispäivänä ja klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Moraitika

Delfinia

Hotelli Delfiniassa majoitut aivan rannalla, ja voit vilvoitella altaassa tai meressä. Nauti maukas aamiaispöytä hotellin ravintolassa, ja maistele paikallisia ruoka tavernasta. Jos haluat kuulla aaltojen kohinaa, niin kannattaa varata superior-huone merinäköalalla.

Nasos

Nasos on moderni ja tyylikäs hotelli Moraitikan laitamilla Korfulla. Pitkä hiekkaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä, ja hotellilla on viihtyisä allasalue sekä ravintola.

Alkionis

Hotelli Alkionis sijaitsee kävelymatkan päässä Moraitikan hiekkarannalta, jossa voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja tai rentoutua aurinkotuolilla. Hotellialueella on allas sekä aurinkoinen terassi, jossa voit nauttia aamukahvit.

Flamingo Apts

Perheomisteinen hotelli Flamingo Apts sijaitsee hiukan Moraitikan keskustan ulkopuolella. Mukavista huoneistoista löytyy kaikki mitä lomaan tarvitaan. Hotellia ja allasaluetta ympäröi puutarha, ja altaassa on erillinen osio lapsille. Moraitikan rannalle on noin 15 minuutin kävelymatka.