Rantaravintola Korfulla

Korfun parhaat makuelämykset

Jos shoppailu ja rannoilla makoileminen alkaa jo kyllästyttää, on aika saada ihania ruokakokemuksia. Täältä löydät vinkkejä ravintolaelämyksiin, jotai et varmasti tule unohtamaan! 

Lemon Garden

Lemon Garden Restaurant & Bar Acharavissa on mukava puutarha täynnä sitruspuita, ja täällä voit nauttia hyvästä ruoasta tai kylmistä drinkeistä. Keskiviikkoisin täällä voi tanssia salsaa, ja sunnuntaisin puutarhassa pidetään joogatunteja. Maanantai-iltaisin soitetaan kreikkalaista musiikkia. 

Iltapäivä Pelekasissa

Pienessä Pelekasin vuoristokylässä on monia tavernoita, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja. Tänne tulevat myös monet paikalliset nauttimaan ruoasta ja mukavasta ilmapiiristä. Pelekas sijaitsee Agios Gordisin ja Glyfadan välissä, noin 25 minuutin päässä Gouvia/Dassiasta.

Pöytä kahdelle Korfun kaupungissa

Pysähdy syömään ihanassa kreikkalaisessa ravintolassa tai italialaista ruokaa Korfun kaupungissa. Ravintola Marinas sijaitsee aivan uuden linnoituksen vastapäätä, vanhan kaupungin rajalla. Viihtyisällä takakadulla voit nauttia monipuolisesta valikoimasta – perinteistä moussakaa tai vaikka raikasta italialaista kesäpastaa. Romanttinen ja kodikas ilmapiiri takaa unohtumattoman illan! 

Ravintola Kaisers Bridge

Ravintola Kaisers Bridge sijaitsee sillalla Benitsessä. Toisella puolella sijaitsee Kaiser Wilhelmsn sillan rauniot, ja toisella puolella kaksi kivipatsasta. Ruokalistalta löydät niin kreikkalaisia kuin kansainvälisiä vaihtoehtoja. Tel: +30 266 107 2032/71040.

Ravintola Sidarissa

Viihtyisä ravintolahotelli

Hotelli Dassia Beachillä on ravintola, joka sopii täydellisesti iltaan Dassiassa. Se sijaitsee aivan veden ääressä, ja tarjoaa ihanan miljöön. Hotelli on perheomisteinen, ja menulta löytyy perinteisiä ja kansainvälisiä ruokia. Tel: +30 266 109 3224.

Maailmanruokan annoksia

Hector Botrini on tunnettu kokki, jolla on myös oma tv-ohjelma. Hän omistaa ravintolan nimeltä Etrusco, joka sijaitsee Korakianan kaupunginosassa Dassiassa. Ravintolan hinnat ovat hieman kalliimpia, mutta saat takuuvarmasti laadukasta ja korkealuokkaista ruokaa. Osoite: Kato Korakiana. Tel: +30 266 109 3342.

Moussaka – kreikkalainen klassikko

Kreikkalainen ilta Spirosissa

Agios Georgiosissa sijaitsevan hotelli Anastasian kokki Spiros on matkustanut ympäri maailmaa. Hän käyttää ruuanlaitossa aina tuoretta lihaa ja parhaita raaka-aineita. Moussaka on erityisen hyvää, ja ehkä parasta koko ruokalistalla. Suunnilleen joka toinen viikko hotellissa järjestetään kreikkalainen ilta, johon sisältyy ruokaa, tanssia ja musiikkia. Tel: +30 266 205 2908. 

Saaren oma erikoisuus

Ravintola Balconyssä Agios Georgiosin eteläpuolella tarjoillaan yhtä koko saaren parasta ruokaa: stamnaa. Se on herkullinen pata, joka sisältää jauhelihaa, perunaa, vihanneksia, punaviinikastiketta ja sulanutta juustoa. Omistaja Dimitris on aina puhelias, ja jakaa omaa elämäntarinaansa. 

Illasta meren äärellä

Ravintola Oceanon omistaa mies nimeltä George, joka tekee kaikkensa vieraidensa viihtyimisen eteen. Ravintola sijaitsee St. Georgen kylässä aivan rannassa, ja se on täydellinen paikka nauttia illallista kuunnellen meren ääniä. Kysy Georgelta päivän erikoisuutta! Jos haluat hieman vauhdikkaamman illan, kannattaa varata pöytä lauantaille – silloin paikalliset tanssijat tulevat paikalle näyttämään taitojaan. Tel: +30 26620 51978.

Kylän vanhin

Ylhäällä Acharavissa on suuri valikoima ravintoloita, mutta missään ei tarjota yhtä hyvää tsatzikia kuin ravintola The Pumphousessa. Hyvänmakuisessa kastikkeessa on hieman tilliä ja paljon valkosipulia. Ravintola on kylän vanhin, ja täällä voit nauttia aidosta kreikkalaisesta keittiöstä. Osoite: Acharavi Main Road. Tel: +30 266 306 3271.

Illallinen ihanalla näkymällä

Ylhäällä Pelekaksen kylässä sijaitsee Kaisersin valtaistuimen rauniot. Ravintola Sunsetista on fantastiset näkymät auringonlaskun aikaan. Taivas muuttuu upean leiskuvan punaiseksi, ennen kuin aurinko katoaa vuorten taakse.

Grilliruoka on parasta

San Remossa, joka sijaitsee Sidarissa, voit nauttia hyvästä pikaruoasta. Täältä löydät monipuolisen hampurilaismenun ja pizzaa ja pastaa, mutta kaikista parhaimpia ovat grilliannokset. Tilaa souvlakia ja ihanaa tzatzikia! Marinadi on upea makuelämys. Ei ole väliä milloin nälkä yllättää – San Remo on avoinna vuorokauden ympäri joka päivä. 

Kanaa Likithos Villagesta

Hotelli Likithos Villagen ravintolassa Agios Georgiosissa tarjotaan hyvää kreikkalaista ruokaa. Kana-annokset ovat ravintolan erikoisuuksia. Kokeile esimerkiksi ''Chicken rolls" tai "Chicken Souvlaki" nimisiä annoksia. Silloin tällöin ravintola järjestää grilli-iltoja, jotka ovat aina suosittuja. Tel: +30 266 205 2850.

Grillattuja vartaita

Kokoa oma pizzasi

Joka sunnuntai Stevens of the Hill -ravintolassa Agios Gordisissa järjestetään pizzailta. Täällä voit koota oman pizzasi juuri niistä aineksista joista pidät eniten. Vaihtoehtoina on tonnikalaa, kinkkua, maissia, fetajuustoa, tomaattia, paprikaa, sipulia, valkosipulia ja paljon muuta. Tel: +30 266 105 3301.

Säästä paras viimeiseksi

Korfun kaupungin vanhassa osassa on monia jäätelöbaareja, ja osassa tarjotaan itsetehtyä jäätelöä. Jos etsit muunlaista jälkiruokaa, suosittelemme samalla alueella sijaitsevien italialaisten ravintoloiden juustokakkuja.