Baareja ja ravintoloita Korfun kaupungissa

Korfun baarit ja kahvilat

Aika rentoutua! Korfulta löytyy monia paikkoja joissa nauttia virkistävistä juomista, pitää kahvitauko tai kokeilla saaren vahvempia erikoisuuksia. 

Kokeile aitoa ouzoa

Kommenon niemessä, Gouvian ja Dassian välissä, sijaitsee ouzeri nimeltä Apovrado. Täällä on mukava viettää pieni hetki nauttien klassista kreikkalaista ouzoa. Pääset tänne, kun ajat Imperial Grecotelin ja Eva Palace Grecotelin ohi. 

Viihtyisä Petras bar

Petras bar sijaitsee Pelekasin rannan lähellä, ja tarjoaa lämpimän, romanttisen ilmapiirin. Uppoudu sohvalle, kuuntele hyvää musiikkia ja nauti ystävällisestä henkilökunnasta. Pääset tänne helpoiten taksilla. Osoite: Kontoyalos. Tel: +30 694 725 0848.

Drinkki hyvän näköalan kera

Acharavin rannalla sijaitsee baari nimeltä Fuego. Täällä ilmapiiri on erityisen lämmin, ja iltaisin voit katsella kaunista auringonlaskua. Kokeile jotain suosituista drinkeistä, ja nauti näköalasta meren yli. Kaukana näet Albanian värikkäät valot.

Lasi Ouzoa
Ravintola Korfulla

Kokeile jotain paikallista

Jos haluat lähteä tutkimaan alueita, jotka sijaitsevat hieman kauempana, on mahdollista vaeltaa Gouvian taakse ja tutustua alueen tarjontaan. Pienessä Potamoksen kylässä tai sen naapurikylässä on muutamia mukavia paikallisia tavernoita tutkittaviksi.

Hotellibaari näköalalla

Hotelli Cavalierin kattobaarissa voit juoda hyviä drinkkejä, ja nauttia upeasta näköalasta Korfun kaupungin yli. Hotelli sijaitsee Corfu Squarella. Tel: +30 266 103 9041/3 9336.

Hedelmäisiä cocktaileja 

Hyvän illallisen jälkeen voit jatkaa iltaa viihtyisässä baarissa. Ravintola Marinasta vastapäätä lähellä uutta linnoitusta Korfun kaupungissa sijaitsee viihtyisä Happy Hour, joka on aina täynnä iloisia ihmisiä. Ilmapiiri on ihanan kreikkalainen ja ystävällinen. Baarin omistaa italialainen mies, joka on tunnettu erimakuisista jääjuomistaan. Mikset kokeilisi vesimelonin tai passionhedelmän makuista drinkkiä? 

Baarielämää Disco Stripillä

Korfun kaupungin ulkopuolella sataman varrella sijaitsee alue nimeltä Mandouki, jossa on suosittu bilekatu Disco Strip. Täältä löydät baareja kuten Au Bar, Villa Mercedes, Romeo & Julie ja monia muita. Korfun kaupungin vanhassa osassa voit käydä Hook & Base nimisessä baarissa, joka sijaitsee Corfu Squarella. 

Lilla Paris

Liston on Korfun kaupungin tunnetuin kahvilakatu. Sen on suunnitellut ranskalainen suunnittelija, ja katu muistuttaa Pariisia. Kadun molemmat puolet ovat täynnä pöytiä ja tuoleja, ja tunnelma on mukava. Täällä voit nauttia näkymistä vanhan linnoituksen ja Spianadan ylitse, joka on yksi Euroopan korkeimmista torneista.

Kahvila lentokoneiden alla

Kanonin niemimaa, joka sijaitsee lentokentän kiitoradan vieressä, on loistava paikka lentokonefaneille. Täällä voit juoda Starbucksin kahvia ja katsella laskeutuvia lentokoneita. Maanantaisin ja lauantaisin näet eniten koneita, sillä ne ovat Korfun lentokentän kiireisimpiä päiviä.

Kahvila Korfun saarella