Kokemuksia Mon Repos Palace Art Hotel -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mon Repos Palace Art Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1710 arvostelua
Erinomainen
 
1046
Erittäin hyvä
 
474
Hyvä
 
115
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
30

Viimeisimmät 5 arviota

17.7.2017

Kirjoittanut iirop546

Mahtava hotelli - Great hotel

Loistava hotelli, erinomainen palvelu ja hyvä ravintola! Ei pienellekkään valitukselle sijaa💗 VAHVA suositus! Ei lapsia, rauhallista, tasokas ravintola, monipuolinen kattaus ruokaa ja mielettömän kivoja ihmisiä töissä. Great place for holiday. All works perfectly👍Superb staff👏

 
4.3.2017

Kirjoittanut Riitta S Helsinki, Suomi

Rantahotelli upealla paikalla

Hotelli sijaitsee lähellä Korfun kaupunkia ja vihreään keitaaseen, Mon Repos-puistoon on lyhyt kävelymatka hotellilta. Mon Reposissa on pitkä kivilaituri auringonottoon, uintiin ja sen huvilassa on museo, se on mm. Englannin Prinssi Philipin syntymäkartano. Alueella on luostari ja vuohia. Lyhyt kävelymatka vihreissä maisemissa Kanoni uimarannalle ja luostariin. Lyhyt ja merellinen kävelybulevardi Korfun kaupunkiin. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä. Ruoka on erinomaista ja vaihtelevaa, palvelu hyvää,hauska ja vikkelä hovimestari pitää asiakkaistaan huolta aamiaisella ja päivällisellä. Erinomainen hinta-laatusuhde. Huoneet kaksioita ja useimmista on hulppeat näköalat kaupunkiin ja/tai merelle.

 
28.7.2016

Kirjoittanut juhahirvonen Orimattila, Suomi

Lomalla

Hotelli siisti ,huoneet todella pieniä ,sängyissä ei kehumista ,ilmastointilaite rämisee.Palvelu oli hyvää ja ystävällistä , ennen kaikkea respassa. Gluteeniton ruokavalion tieto puutteelista ,suosittelen ottamaan kreikan kielellä olevan ohjeen.

 
29.5.2023

Kirjoittanut anne63Preston Preston, Yhdistynyt kuningaskunta

60th birthday

Great location Clean hotel . Small room but sufficient Bathroom dated but plenty of hot water good pressure on shower lovely toiletries . Lovely towels and bathrobes . Water every day along with coffee . Location makes this a great place to stay. I would stay here again if in corfu . Lovely treat of delicious cake and champagne for my birthday . Thank you to Isla . You are very friendly and a credit to the hotel .

 
24.5.2023

Kirjoittanut A H

Great food, relaxing massage

I went to the hotel spa and for a wonderful back massage from Stefanie. She found and understod the tensions in every muscle. Very relaxing experience. I also want to mention the dinner buffet at the hotel, which was excellent. There were lots of options for me as a vegetarian. And the staff is very friendly.