Deluxe perhehuone

Deluxe-perhehuoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa tien toisella puolella. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joiden välissä on ovi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta joka huoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 58 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone Plus

Deluxe Plus -huoneita, joissa on parveke. Huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa tien toisella puolella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta joka huoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviitti, jossa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Mikro. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.