Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort on tyylikäs hotelli Kavosin kylän laitamilla Korfulla. Hotellilta on lyhyt kävelymatka rannalle ja täällä majoitut valoisissa ja mukavissa huoneissa. Hotellissa on allas, ja jos haluat lomastasi vielä erityisen mukavan, on puolihoito tarjolla lisämaksusta.


Huonetyyppi

Deluxe perhehuone 2-4 hengelle. Deluxe-huone Plus 2-3 hengelle. Deluxe-huone 2-3 hengelle. Perhehuone kahdessa kerroksessa 2-4 hengelle. Sviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 147 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ekati Mare Boutique Resortissa voit tuntea olosi kotoisaksi ihanan lomatunnelman keskellä. Huoneet on sisustettu miellyttävin luonnonsävyin. Hotellissa on allasalue erillisellä lastenaltaalla, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä balivuoteet ja allasbaari.

Ravintola Olivéassa on tarjolla aamiais- ja illallispöydät sekä yksinkertaisia annoksia lounasaikaan. Myös kasvis- ja vegaaniannoksia saatavilla. Allasbaari, josta saatavilla tuoreita ja terveellisiä mehuja ja smoothieita. Aula- ja rantabaari, aulabaari avoinna vuorokauden ympäri.

Maksuton wifi koko hotellissa. Noin 300 metriä Kavosin rannalle ja noin kilometri Kavosin keskustaan. Tie ylitettävä rannalle mentäessä.

Ateriat

Sisältyy

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 08.00-11.00 ja illallinen klo 19.00-23.00.

Hotellit Kavos

CavoMarina Beach

CavoMarina Beach sijaitsee aivan yhden Kreikan parhaimman hiekkarannan äärellä. Jos pidät paikallisesta sisustustyylistä, sopii tämä hotelli juuri sinulle - kreikkalaiset jumalat näkyvät mosaiikkitauluissa ympäri hotellia. Hotellissa on kaksi erillistä allasaluetta, joista toinen sijaitsee rannalla ja toinen on käytössä kahden hengen huoneissa majoittuville, joista on pääsy jaetulle altaalle. Hotellin ikäraja on 12-vuotta.