CavoMarina Beach

apollo mondo local

CavoMarina Beach sijaitsee aivan yhden Kreikan parhaimman hiekkarannan äärellä. Jos pidät paikallisesta sisustustyylistä, sopii tämä hotelli juuri sinulle - kreikkalaiset jumalat näkyvät mosaiikkitauluissa ympäri hotellia. Hotellissa on kaksi erillistä allasaluetta, joista toinen sijaitsee rannalla ja toinen on käytössä kahden hengen huoneissa majoittuville, joista on pääsy jaetulle altaalle. Hotellin ikäraja on 12-vuotta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2/2/2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rannan läheisyys. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 35 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

CavoMarina Beach sijaitsee yhdellä Kreikan parhaista hiekkarannoista - kilometrin pituisella rannalla teet mukavia kävelyitä tai juoksulenkin ennen aamiaista ja päivän rientoja. Hotelli sijaitsee lähellä Kavoksen keskustaa, jossa on monia tavernoita, baareja ja kauppoja.

Hotellissa on allasalue lähellä rantaa, jossa on uima-allas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Myös rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Toinen allas on niiden vieraiden käytössä, jotka majoittuvat allaspääsyn sisältävissä kahden hengen huoenissa. Allaspyyhkeitä saatavilla panttia vastaan.

Venus Beach Club -ravintola sijaitsee aivan rannalla, ja se on avoinna aamuvarhaisesta keskiyöhön asti. Täällä voit nauttia drinkkejä, aamiaista, pizzaa lounaalla sekä todella hyvän à la carte -illallisen, jossa on vaikutteita sekä kreikkalaisesta että kansainvälisestä keittiöstä, tai syödä vain muutaman palan sushia. Siistiä pukeutumista vaaditaan - pitkät housut miehille. Pöytävarauks vaaditaan illallisella. Ravintolan kattoterassilla on tarjolla hierontaa ja rentouttavia hoitoja. Hotelli tarjoaa useita aktiviteetteja, joiden keskiössä on ruoka ja juoma, esimerkiksi kreikkalaisten herkkujen ja viinienmaistelua.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 150 metrin päähän hotellista. Loppumatka hotellille tulee kävellä, tie hotellille on tasaista ja suoraa. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Läheisten ravintoloiden ja baarien äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallispöytä)

Aamiainen tarjoillaan klo 08.00-11.00 ja illallinen illan aikana.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Kavos

Ekati Mare Boutique Resort

Ekati Mare Boutique Resort on tyylikäs hotelli Kavosin kylän laitamilla Korfulla. Hotellilta on lyhyt kävelymatka rannalle ja täällä majoitut valoisissa ja mukavissa huoneissa. Hotellissa on allas, ja jos haluat lomastasi vielä erityisen mukavan, on puolihoito tarjolla lisämaksusta.