Kokemuksia Eleni Studios -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
5,8 10:stä Perustuu 51 arvioon
Kokonaisuus
 
5,8 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
5,8 / 10
Huone/huoneisto
 
6,0 / 10
Palvelu
 
4,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisti, kotoisa ja ilmastointi sekä oma terassi.
-
Liian pitkä matka pysäkiltä hotellille rahdata matkatavaroita. Ei sovi liikuntavammaisille. Mutta kiitos Roosa J kun sain hommattua sähköskootterin! Käyttööni loman ajaksi!

Vahvistettu asiakas: 2023-08-19


2 10:stä

+
Ilmastointi oli tarpeellinen ja allas-alue olisi ollut ihan viihtyisä, jos siellä olisi suihku ja altaan puhtaudesta huolehdittaisiin. Omistaja pörräsi sähkömopolla usein alueella, mutta parin kärpäsen keräily haavilla, ei allasta putsaa..
-
Ensinnäkin sijainti "rauhallisella alueella" ei pitänyt lainkaan paikkansa. Yökaudet bailaavaa nuorisoa alueella bussilasteittain, Elenissä elämöi vain murto-osa. Ei ihan vastannut lomatoiveita joutua useasti partykansaa yöllä hiljentämään, jotta perhe saisi nukkua. Hotellin päihtynyt omistaja moponsa kanssa, pyöri päissään alueella päiväsaikaan, eikä siis yörauhaan ollut puuttumassa. 2021 raksattu ns.uudempi puoli jossa majoituimme, oli keskeneräinen.. ja taatusti yli 10v. vanha. Rakennuksien välissä mainittu "puutarha" oli betoniluiska ja vihreikköä oli kauempana talon päädyssä. Uima-altaan vesi likaista.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


1 10:stä

+
Omistaja on todella törkeä ja epäkunnioittava naisia kohtaan.
-
Hotellin omistaja on täysin kelvoton työhönsä. Ajaa päivät pitkät hotellin allasta ympäri mopolla juopuneena. Ei suostu puhumaan asiakkaille, vain apollon oppaan kautta. Olimme maksaneet lisävuoteesta ja huomasimme patjan olevan homeessa. Ötökkä ongelma oli todella vakava mutta omistajaa ei kiinnosta. Hotellin omistaja pyysi minua juttelemaan lasilliselle ilman muuta perhettäni?? Todella turvaton ja epämiellyttävä kokemus. En voi suositella kenellekkään. Hotellin omistaja huutaa ja riitelee siivous henkilökunnan kanssa päivittäin. Puhuu erittäin rumasti ja aggressiivisesti. Siivoushenkilöt riitelee myös keskenään ja nuorempi heittelee pyyhkeillä vanhempaa. Ei hirveän kivaa seurattavaa lomalla lapsen kanssa?

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


4 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


3 10:stä

+
ilmastointi ja parveke
-
Apollon sivulla lukee --> Huoneistot sijaitsevat uudemmassa rakennuksessa, joka on rakennettu vuonna 2021 ja todellisuudessa huoneisto oli rakennettu 80- luvulla. Miksi hotellin kuvaus ei pidä paikkansa? + ilmastointi toimii hyvin + hyvänkokoinen parveke + sängyt ok + etäisyys rantaan, bussipysäkille ja kauppaan - rakennettu todennäköisesti 80- luvulla ei 2021 niin kuin luvattiin, huone oli myös remonttia vailla vähän joka puolelta - suihkussakäynti kastelee koko pienen vessan, suihkualtaan viemäri ei vedä ja siellä ollaan nilkkoja myöden pesuvedessä - mini tv:stä näkyy vain yksi kanava ja sekin taisi olla makedonialainen - keittiövarustus hyvin niukka, ei esim. minkäänlaista keittiöveistä - wc paperia kannatta olla mukana sillä siivojia ei aina huvita jättää uutta rullaa - vaatekaapin lattia oli pettänyt ja haisi epämiellyttävälle

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


4 10:stä

+
helppo kulkea ja lähellä kaikkea
-
siivous paremmaksi

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


6 10:stä

+
Uima-allas oli riittävän suuri ja siisti.
-
Kylppäri-wc oli superpieni ja remontin tarpeessa.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-17


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.