Scheria Island

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Scheria Island on todellinen feel good-hotelli. Sijainti Dassian rannan äärellä ja rento ympäristö soveltuvat täydellisesti ihanan loman viettoon Korfulla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 44 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Scheria Island sijaitsee aivan rannalla Dassiassa ja houkuttelee rauhallisella ja rennolla ympäristöllään. Aurinkotuoleja ja -varjoja nurmikolla rannan äärellä ja nämä ovat maksuttomia Apollomatkojen asiakkaille. Hotellilla on baari, josta voi tilata raikkaita juomia ja välipaloja.

Aamiaispöytä tarjoillaan klo 8.30-10.30 päivittäin. Lounasaikaan ja suuren osan illasta on ravintola avoinna ja täällä tarjoillaan annoksia à la carte-listalta. Vastaanotto avoinna noin klo 8.00-02.00. Kävelyetäisyys Dassian keskustaan, jossa on monipuolisesti ravintoloita ja supermarketteja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Uloskirjautumisen jälkeen lähtöpäivänä voidaan matkatavaroita säilyttää aamiaissalissa. Rannalla on suihku ja pukeutumishuone sekä wc vastaanotossa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.