Nafsika

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Nafsika sijaitsee rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Korfun Dassiassa. Täällä majoitut kivenheiton päässä rannalta. Hotellilla on suuri, vehreä allasalue, jossa viihtyy koko perhe. Iltaisin pääset Dassian keskustaan jalkaisin, missä on hyvä valikoima ravintoloita, baareja ja putiikkeja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 25 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Nafsikassa majoitut parhaalla paikalla Dassiassa! Hotellilta on kävelyetäisyys rannalle, kauppoihin, ravintoloihin ja baareihin, joka tekee Nafsikan sijainnista täydellisen. Allasalue on vehreä ja täällä on suuri allas lastenosiolla sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasalueen lähellä on baari, josta voit tilata raikkaita juomia. Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista (puolihoito lisämaksusta).

Hotellilla on maksuton tennis ja pöytätennis, biljardia lisämaksusta. Wifi yleisissä tiloissa (saattaa toimia hyvin hitaasti), tallelokero vastaanotossa (lisämaksusta). Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton pysäköintimahdollisuus, mikäli haluat tutustua Korfuun omatoimisesti autolla.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaispöydän sekä lounas- tai illallispöydän.

Aamiainen klo 7.00-10.30. Lounas klo 13.00-14.30. Illallinen klo 18.30-21.00.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.