Louvre

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Perheomisteinen Louvre sijaitsee keskellä suosittua Gouviaa ja täällä toivottaa tervetulleeksi viihtyisällä tunnelmallaan. Hotelli on pieni ja yksinkertainen, mutta tarjoaa monia mukavuuksia lomallesi kuten altaan, aamiaisen sekä merenläheisen sijainnin. Keskeisen sijaintinsa ansiosta soveltuu Louvre erityisen hyvin sinulle, joka haluat majoittua lähellä Gouviaksen palveluita ja nauttia ihanista päivistä rannalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 116 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Louvre on yksinkertainen mutta viihtyisä hotelli Gouvian keskustassa Korfulla. Hotelli on perheomisteinen ja toivottaa lomailijat tervetulleiksi lämpimällä tunnelmallaan. Täällä on aurinkoterassi ja uima-allas, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, pieni puutarha sekä allas-/snackbaari, josta voit tilata jotain kevyttä syömistä ja juomista. Lyhyt kävelymatka merelle ja rannalle. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Hotelli on loistava tukikohta sinulle, joka haluat tutustua paremmin Korfun suosituimpaan lomakohteeseen Gouviaan. Keskusta on aivan kulman takana ja täällä on ravintoloita, huvituksia, ostosmahdollisuuksia ja rantakahviloita. Suuressa satamassa on luksusveneitä vieri viereen ja hieman etäämmällä on venetsialaisaikaisen telakan rauniot 1700-luvulta.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Läheisten ravintoloiden ja baarien äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.