Nautilus

All Inclusive-hotelli Nautilus sijaitsee hieman korkeammalla mäen päällä, ja hotellin allasalueelta on upea näkymä merelle. Hotelli sijaitsee rauhallisella Barbatin alueella, ja All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Pulikoi altaassa tai meren uimalaitureilta, tai kävele Barbatin rannalle uimaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uimaranta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 322 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 17 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nautilus sijaitsee korkealla kalliolla, ja tarjoilee upeat näkymät ympäristöön ja merelle. Hotelli sijaitsee pienessä Barbatin kylässä Korfun koillisrannikolla, ja sitä ympäröi oliivi- ja sypressipuut. Voit viettää lomapäiviä hotellin altaalla, tai kävellä alas merelle ja pulahtaa uimaan uimalaitureilta. Merellä voit myös snorklailla ja kokeilla kalastusonneasi.

Allas, jossa on erillinen matalampi osio lapsille. Allasbaari, josta voi tilata juomia ja välipaloja, sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot uimalaitureilla/terasseilla lähellä merta. Snorklausvarusteet vuokrattavissa. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta.

Nautilusissa on buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Allasbaari, sekä baari lähellä uimalaitureita. Pöytätennis.

Vastaanotto. Maksuton wifi vastaanotossa ja allasbaarissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huone matkalaukkujen säilytykseen. Maksuton pysäköinti. Suuria korkeuseroja hotellialueella ja sen ulkopuolella. Paljon portaita uimalaituireille ja merelle. Noin 1,5 kilometriä Barbatin pikkukivirannalle. Korfun kaupunki on noin 30 minuutin ajomatkan päässä (17 kilometriä) hotellilta. Bussipysäkki, josta liikennöi bussi Korfun kaupunkiin ja Kassiopiin sijaitsee aivan hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.00-14.00.
 • Välipaloja, klo 14.00-18.00.
 • Jäätelöä lapsille, klo 14.00-18.00.
 • Iltapäiväkahvit, klo 16.00-17.00.
 • Illallinen, klo 18.00-20.00.
 • Piknik-kori ennakkovarauksella.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 10.00-23.00.
 • Snorklaus- ja kalastusvarusteet.
 • 20% alennus vesiurheilulajeista, vesisuksista, riippuliidosta, banaaniveneestä ja uimarenkaista.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11.00 saapumispäivänä klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Barbati

La Riviera Barbati

Tervetuloa La Riviera Barbatiin! Hyvä sijainti rannalla vehreässä ympäristössä. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan: iso allas, pidetty taverna hyvällä kreikkalaisella ruoalla sekä hyvinvarustellut huoneistot ja villat. Mikäli haluat vähän ekstraa lomallesi, voit varata huoneiston omalla altaalla.

Ipsos Di Mare

Ipsos Di Mare sijaitsee aivan Ipsos Beachin yläpuolella Ipsosissa. Ui hotellin altaassa tai kävele kadun toisella puolella pulahtaaksesi mereen. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, mutta voit ostaa myös puolihoidon.