Deluxe-juniorsviitti jacuzzilla

Näiden deluxe-juniorsviittien ulkotilassa on oma jacuzzi ja aurinkotuolit. Istuinryhmä sohvalla ja tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla ja omalla jacuzzilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti omalla altaalla

Deluxe-juniorsviittejä omalla altaalla ja aurinkotuoleilla. Istuinryhmä sohvalla ja tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla ja omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Tyylikkäitä juniorsviittejä. Istuinryhmä sohvalla ja tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.