Juniorsviitti

Tyylikkäitä juniorsviittejä parivuoteella. Istuinryhmä sohvalla ja tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti deluxe

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Ulkotilassa on oma jacuzzi ja aurinkotuolit. Istuinryhmä sohvalla ja tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä omalla altaalla ja aurinkotuoleilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Istuinryhmä sohvalla ja tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla ja omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti superior

Superior juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Suuressa ulkotilassa (36 neliömetriä) on jacuzzilla ja aurinkotuoleja. Parivuode. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä Nespresso-kone. Minibaari (täydennys lisämaksusta). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.