MarBella Nido Suite Hotel & Villas

  • Uusi hotelli
  • Yli 16-vuotiaille
  • Hyvä ravintolatarjonta

MarBella Nido Suite Hotel & Villas on uusi hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 vuotiaat vieraat. Nauti aurinkoisista lomapäivistä altaalla tai kauniilla rannalla, joissa molemmissa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintoloissa nautit korkeatasoisesta ruuasta ja liikunnan ystäville tarjolla on maksuton kuntosali ja jooga. Varattavissa on myös huoneita omalla altaalla.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Juniorsvitti 2 hengelle. Deluxe-juniorsviitti 2 hengelle. Superior-juniorsviitti 2 hengelle. Juniorsviitti omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta sekä siisti huone.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 496 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

MarBella Nido Suite Hotel & Villas on uusi hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä ja toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat vieraat. Viihtyisä allasalue. Hotelli sijaitsee rannalla, joka on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaasta ja kirkkaasta vedestä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla.

Noutopöytäravintola San Giovannissa on tarjolla aamiaista ja illallista. À la carte -ravintola Apaggio Gourmeta on tehnyt yhteistyötä kahden Michelin-tähden saaneen kokin kanssa. Aquavit Pool -baari tarjoilee yksinkertaisia annoksia. Aulabaari Heritage. Vieraat voivat myös illallistaa sisarhotelli MarBella Corfussa.

Vieraat voivat käyttää sisarhotelli MarBella Corfun spata lisämaksusta. Spa, jossa sauna, hamam ja kauneushoidot lisämaksusta. Vesiurheilua ja veneajeluita lisämaksusta. Iltaviihteenä elävää musiikkia.

Maksuton wifi hotellialueella. Kuntosali. Vieraita kuljetetaan hotellialueella golfautoilla. Viikon aikana venekuljetus Korfun kaupunkiin säävarauksella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Agios Ioannis Peristeron

MarBella Corfu

Vietä tasokasta lomaa MarBella Corfussa koko perheen kesken. Aikuisten nauttiessa merinäköalasta infinity-altaalla, perheen vesipedot viihtyvät vesiliukumäissä. Lisämukavuutta tarjoaa All Inclusive, jolloin hintaan sisältyy useita ravintoloita ja baareja. Hotellissa on tarjolla lisäksi aktiviteetteja, kuten kuntosali, jooga ja tennis.