MarBella Nido Suite Hotel & Villas

  • Uusi hotelli
  • Yli 16-vuotiaille
  • Hyvä ravintolatarjonta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

MarBella Nido Suite Hotel & Villas on uusi hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 vuotiaat vieraat. Nauti aurinkoisista lomapäivistä altaalla tai kauniilla rannalla, joissa molemmissa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintoloissa nautit korkeatasoisesta ruuasta ja liikunnan ystäville tarjolla on maksuton kuntosali ja jooga. Varattavissa on myös huoneita omalla altaalla.


Huonetyyppi

Juniorsvitti 2 hengelle. Deluxe-juniorsviitti 2 hengelle. Superior-juniorsviitti 2 hengelle. Juniorsviitti omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 384 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

MarBella Nido Suite Hotel & Villas on uusi hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä ja toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat vieraat. Viihtyisä allasalue. Hotelli sijaitsee rannalla, joka on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaasta ja kirkkaasta vedestä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla.

Pääravintola San Giovannissa on tarjolla aamiaista ja illallista. À la carte -ravintola Apaggio Gourmeta on tehnyt yhteistyötä kahden Michelin-tähden saaneen kokin kanssa. Aquavit Pool -baari tarjoilee yksinkertaisia annoksia. Aulabaari Heritage. Vieraat voivat myös illallistaa sisarhotelli MarBella Corfussa.

Maksuton wifi hotellialueella. Maksuton kuntosali. Vieraat voivat käyttää sisarhotelli MarBella Corfun spata lisämaksusta. Spa, jossa sauna, hamam ja kauneushoidot lisämaksusta. Vesiurheilua ja veneajeluita lisämaksusta. Iltaviihteenä elävää musiikkia. Viikon aikana venekuljetus Korfun kaupunkiin säävarauksella. Vieraita kuljetetaan hotellialueella golfautoilla. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Agios Ioannis Peristeron

MarBella Corfu

Vietä tasokasta lomaa MarBella Corfussa koko perheen kesken. Aikuisten nauttiessa merinäköalasta infinity-altaalla, perheen vesipedot viihtyvät vesiliukumäissä. Lisämukavuutta tarjoaa All Inclusive Ultra, jolloin hintaan sisältyy useita ravintoloita ja baareja. Hotellissa on tarjolla lisäksi aktiviteetteja, kuten maksuton kuntosali, jooga ja tennis.