Huoneet

Deluxe juniorsviitti - kesä 20

Valoisia juniorsviittejä allaspääsyllä. Makuuhuone parivuoteella, huone erotetaan väliovella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi, joka toimii myös minibaarina. Täyttö lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Apivitan ihonhoitotuotteita. Maaterassi allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kahden hengen huone

Modernni kahden hengen huone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Tv satellittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi, täydennys minibaariksi lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Apivita-ihonhoitotuoteita. Parveke tai terassi, osassa parvekkeita merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli MarBella Corfussa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivuilla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Moderneja perhehuoneita makuuhuoneella, jossa parivuode ja väliovi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi, täydennys minibaariksi lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Apivita-ihonhoitotuoteita. Parveke tai terassi, osassa parvekkeita merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Premium-juniorsviitti

Tilavia premium-juniorsviittejä parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi, täydennys minibaariksi lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Apivita-ihonhoitotuoteita. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: 1-3 hengelle.
Soveltuu enintään: 30 neliötä.

Superior perhehuone - kesä 20

Moderneja superior -perhehuoneita, joissa parivuode. Makuuhuone erotetaan liukuovella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi, joka toimii myös minibaarina. Täyttö lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Apivitan ihonhoitotuotteita. Parveke tai terassi, osa parvekkeista merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Superior-huone

Mukavia superior-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi, täydennys minibaariksi lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Apivita-ihonhoitotuoteita. Parveke tai terassi, osassa parvekkeita merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.