MarBella Corfu

  • Täällä viihtyy koko perhe
  • Infinity-allas ja lastenallas vesiliukumäillä
  • All Inclusive Ultra lisämaksusta

Vietä tasokasta lomaa MarBella Corfussa koko perheen kesken. Aikuisten nauttiessa merinäköalasta infinity-altaalla, perheen vesipedot viihtyvät vesiliukumäissä. Lisämukavuutta tarjoaa All Inclusive, jolloin hintaan sisältyy useita ravintoloita ja baareja. Hotellissa on tarjolla lisäksi aktiviteetteja, kuten kuntosali, jooga ja tennis.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 2 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-perhehuone 2-4 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle. Junior-sviitti 2-3 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hiljaisuus, tyylikkyys ja siisteys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3812 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

MarBella Corfu on tasokas ja tilava hotelli. Pääallas, infinity-suolavesiallas jacuzzilla ja lastenallas, jonka yhteydessä on vesipuisto mm. vesiliukumäillä. Matala ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaasta ja kirkkaasta vedestä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Hotellissa on myös tekoranta aurinkoterassilla. Rannalle kuljetaan hissillä hotellista.

Ravintola La Terazzasta on näkymät merelle ja tarjolla on niin kreikkalaisa kuin kansainvälisiä annoksia. Päärakennuksen ravintolasa on teemailtoja kahdesti viikossa. Comodo Italian sijaitsee puutarhassa altaan luona ja tarjolla on italialaista á la carte-listalta. Pöytävaraus vaaditaan. Altaan luona sijaitsee myös Platea Greek Restaurant ja tarjolla on perinteisiä kreikkalaisia annoksia paikallisella tunnelmalla. Pöytävaraus vaaditaan. Splash American Diner sijaitsee lastenaltaan luona ja tarjolla on amerikkalaisia annoksia á la carte -listalta. Pöytävaraus vaaditaan. Rantabaari Dolphin Beach Restaurant tarjoilee yksinkertaisia annoksia á la carte-listalta lounaalla. Kattobaari Eleonas sijaitsee sijaitsee altaan yläpuolella ja täältä on kaunis näkymä oliivilehtoon. Tarjolla on cocktaileja ja elävää musiikkia. Allasbaari Cascadessa on tarjolla eksoottisia cocktaileja ja jäätelöä. Aulabaari Belvederestä on panoraamanäkymä merelle. Kaksi ravintolaa ja baaria eivät sisälly All Inclusiveen; elegantti illallisravintola La Bussola, joka tarjoilee kala- ja mereneläviä. Ravintola sijaitsee aurinkokannella rannalla.

Maksuton kuntosali, jooga, tennis (iltavalaistus lisämaksusta), minijalkapallo, aerobic, vesijumppa, pilates, pingis ja vesiliukumäet. Tasokas spa, jossa maksuton sauna. Kauneushoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Urheiluaktiviteetteja, kuten vesiurheilua, vaellus, biljardi, kajakit, juoksukerho ja petankki lisämaksusta. Lasten- ja nuortenkerho hotellin alueella, 4kk-3 vuotiaille, 4-12 vuotiaille ja 12-17 vuotiaille, englanninkielinen henkilökunta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Iltaviihdettä kuten elävää musiikkia, esityksiä ja perinteistä kreikkalaista tanssia. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 300 metriä Agios Ioannis Peristeronin keskustaan. Noin 3 km Moraitikaan, josta löytyy ruokakauppoja, kauppoja ja tavernoja. Noin 16 km Korfun kaupunkiin.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

Aamiainen

  • Aamiaispöytä La Terrazzassa, klo 07.30-11.00.
  • Á la carte -aamiainen ja aamiaispöytä ravintola Comodossa, klo 08.00-10.30.
  • Á la carte -aamiainen ja brunssi ravintola Comodossa, klo 10.30-12.30.
  • Á la carte -aamiainen ravintola Platea Greekissa, klo 08.00-10.30.
  • Á la carte -aamiainen ravintola Kum Kuat Pan Asianissa, klo 07.00-10.30.

Lounas Lounaspöytä La Terrazzassa, klo 12.30-16.30. Á la carte -lounas ravintola Comodossa Á la carte -lounas ravintola Deck Bar & Grillissä, klo 12.30-16.00. Lounaskori pyydettäessä, viimeistään edellispäivänä klo 18.00 mennessä

Illallinen Illallispöytä ravintola La Terrazzassa, klo 18.00-23.00. Neljä á la carte -illallista per viikko valitsemassasi ravintolassa (Comodo Italian, Platea Greek, Kum Quat Pan Asian, Celeste French ja Deck Bar & Grill), klo 19.00-22.00. Pöytävaraus vaaditaan. Jos majoitut hotellissa 14 yötä, kuuluu sinulle 8 á la carte -illallista.

Jäätelöä, välipaloja ja baarit Jäätelöä altaalla, rantabaarissa ja Anemelia Aqua Parkissa, klo 10.00-18.00. Välipaloja Pool Bar Canteenissa, klo 12.00-18.00. Välipaloja Aqua Park Canteenissa, klo 12.00-18.00. Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baareista, klo 10.00-01.00. Huoneen minibaari täytetään saavuttaessa (kaksi olutta, neljä limua, pullo viiniä, pullo vettä, kaksi pientä pulloa Ouzoa ja pähkinöitä ja sipsejä). Täyttö lisämaksusta.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä saapumispäivänä klo 11.00 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Agios Ioannis Peristeron

MarBella Nido Suite Hotel & Villas

MarBella Nido Suite Hotel & Villas on uusi hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 vuotiaat vieraat. Nauti aurinkoisista lomapäivistä altaalla tai kauniilla rannalla, joissa molemmissa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintoloissa nautit korkeatasoisesta ruuasta ja liikunnan ystäville tarjolla on maksuton kuntosali ja jooga. Varattavissa on myös huoneita omalla altaalla.