MarBella Corfu

  • Täällä viihtyy koko perhe
  • Infinity-allas ja lastenallas vesiliukumäillä
  • All Inclusive Ultra lisämaksusta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Vietä tasokasta lomaa MarBella Corfussa koko perheen kesken. Aikuisten nauttiessa merinäköalasta infinity-altaalla, perheen vesipedot viihtyvät vesiliukumäissä. Lisämukavuutta tarjoaa All Inclusive Ultra, jolloin hintaan sisältyy useita ravintoloita ja baareja. Hotellissa on tarjolla lisäksi aktiviteetteja, kuten maksuton kuntosali, jooga ja tennis.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 2-3 hengelle. Premium juniorsviitti 1-3 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle. Deluxe juniorsviitti allaspääsyllä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3509 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

MarBella Corfu on tasokas ja tilava hotelli. Pääallas, infinity-suolavesiallas jacuzzilla ja lastenallas, jonka yhteydessä on vesipuisto mm. vesiliukumäillä. Matala ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaasta ja kirkkaasta vedestä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Hotellissa on myös tekoranta aurinkoterassilla. Rannalle kuljetaan hissillä hotellista.

Ravintola La Terazzasta on näkymät merelle ja tarjolla on niin kreikkalaisa kuin kansainvälisiä annoksia. Päärakennuksen ravintolasa on teemailtoja kahdesti viikossa. Comodo Italian sijaitsee puutarhassa altaan luona ja tarjolla on italialaista á la carte-listalta. Pöytävaraus vaaditaan. Altaan luona sijaitsee myös Platea Greek Restaurant ja tarjolla on perinteisiä kreikkalaisia annoksia paikallisella tunnelmalla. Pöytävaraus vaaditaan. Splash American Diner sijaitsee lastenaltaan luona ja tarjolla on amerikkalaisia annoksia á la carte -listalta. Pöytävaraus vaaditaan. Rantabaari Dolphin Beach Restaurant tarjoilee yksinkertaisia annoksia á la carte-listalta lounaalla. Kattobaari Eleonas sijaitsee sijaitsee altaan yläpuolella ja täältä on kaunis näkymä oliivilehtoon. Tarjolla on cocktaileja ja elävää musiikkia. Allasbaari Cascadessa on tarjolla eksoottisia cocktaileja ja jäätelöä. Aulabaari Belvederestä on panoraamanäkymä merelle. Kaksi ravintolaa ja baaria eivät sisälly All Inclusiveen; elegantti illallisravintola La Bussola, joka tarjoilee kala- ja mereneläviä. Ravintola sijaitsee aurinkokannella rannalla.

Maksuton kuntosali, jooga, tennis (iltavalaistus lisämaksusta), minijalkapallo, aerobic, vesijumppa, pilates, pingis ja vesiliukumäet. Tasokas spa, jossa maksuton sauna. Kauneushoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Urheiluaktiviteetteja, kuten vesiurheilua, vaellus, biljardi, kajakit, juoksukerho ja petankki lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho "Meli" 4-12 vuotiaille. Avoinna 14.4-1.11. Lastenkerho "Meli Chreche Club" 4 kk-3 vuotiaille. Osa lastenkerhon aktiviteeteista saattaa olla lisämaksullisia, tarkista asia viikko-ohjelmasta hotellilta.

Iltaviihdettä kuten elävää musiikkia, esityksiä ja perinteistä kreikkalaista tanssia. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 300 metriä Agios Ioannis Peristeronin keskustaan. Noin 3 km Moraitikaan, josta löytyy ruokakauppoja, kauppoja ja tavernoja. Noin 16 km Korfun kaupunkiin.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive Ultra ja täysihoito lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive Ultra lisämaksusta sisältää:

  • Ravintola La Terraza Aamiaispöytä, klo 07:00 - 10:30. Mannermainen aamiainen, klo 10:00-10:30. Lounaspöytä, klo 13:00 - 15:00. Illallispöytä, klo 19:00 - 21:30.

- Ravintola Comodo Italian Restaurant Aamiainen, klo 08:00 - 10:30. Lounas, klo 12:30 - 16:30. Illallinen, klo 19:00 - 22:00. Pöytävaraus vaaditaan.

- Ravintola Splash Tex Mex Diner Lounas, klo 12:30 - 16:30. Illallinen, klo 19:00 - 22:00. Pöytävaraus vaaditaan.

- Ravintola Platea Greek Restaurant Aamiainen, klo 08:00-11:00. Illallinen, klo 19:00 - 22:00. Pöytävaraus vaaditaan.

- Baari Belvedere, klo 10:30 - 23:30.

  • Baari Eleonoras, klo 19:00 - 23:30.
  • M Lounge Bar, klo 20:00 - 23:30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä sekä paikallisia juomia, klo 10:00-23:30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesälle 2022 Marbella Corfu avaa useita uusia ravintoloita, mukaan lukien aasialaisen ravintolan, ranskalaisen ravintolan, sekä ravintolan, jossa tarjoillaan kevyitä annoksia ja juomia vesipuistossa. Tarkemmat tiedot ravintoloista ilmoitetaan paikan päällä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Agios Ioannis Peristeron

MarBella Nido Suite Hotel & Villas

MarBella Nido Suite Hotel & Villas on uusi hotelli, joka sijaitsee vehreässä ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 vuotiaat vieraat. Nauti aurinkoisista lomapäivistä altaalla tai kauniilla rannalla, joissa molemmissa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintoloissa nautit korkeatasoisesta ruuasta ja liikunnan ystäville tarjolla on maksuton kuntosali ja jooga. Varattavissa on myös huoneita omalla altaalla.