Likithos Village

Likitos Village Korfulla on viihtyisä huoneistohotelli. Täällä majoitut mukavalla paikalla paikallisessa tunnelmassa. Ympäristö on rauhallinen ja hiekkarannalle on vain lyhyt kävelymatka. Hotellista löytyy niin lastenallas kuin suuri allas erillisellä lastenosiolla.


Huonetyyppi

Yksiöitä vanhemmassa osassa 1-3 hengelle. Yksiöitä uudessa osassa 1-3 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä uudessa osassa 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Pool området, vänlig personal.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 86 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Likithos Villagessa on kaksi allasta, joista toisessa on lastenosio ja tämän lisäksi hotellista löytyy erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Hiekkalaatikko. Noin 600 metrin päässä sijaitsee pieni hiekkaranta ja noin 2 kilometrin päässä sijaitsee hieno, pitkä Issos-ranta.

Hotellissa on päiväsaikaan avoinna oleva snackbaari ja ravintola sekä iltaisin kattoravintola ja baari, josta on näkymät kylään ja merelle. Kattoravintolassa on à la carte -menu, jossa tarjoillaan perinteisiä ja paikallisia ruokia. Sesonkiaikana hotelli tarjoaa Meze-illan ja piano-illan.

Maksuton, yksinkertainen kuntoiluhuone. Maksuton pöytätennis.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Yhteyden laatu voi vaihdella. Vastaanotto avoinna aamusta myöhään iltaan.

Hotelli sijaitsee aivan Agios Georgioksen keskustan ulkopuolella. Keskustasta löytyy ravintoloita, tavernoja ja liikkeitä. Musiikki hotellin baarista ja ravintolasta voidaan ajoittain kokea häiritsevänä. Noin 450 metriä pieneen elintarvikemyymälään, noin 1,5 kilometriä Agios Georgiosin keskustaan ja 30 kilometriä Korfun kaupunkiin. Likithos Village koostuu vanhemmasta osasta, mikä on rakennettu 2001, sekä uudemmasta osasta, mikä on rakennettu 2015.  Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Joissakin yksiöissä ja kaksioissa aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Muissa huoneistoissa ateriat eivät sisälly hintaan.

Lisämaksusta:

  • Aamiaisbuffet
  • Puolihoito

Hotellit Agios Georgios

Anastasia (Korfu)

Anastasia on pieni ja kodikas huoneistohotelli, josta voit varata yksiön tai kolmion. Maaseutumaisemassa, lähellä rantaa sijaitseva hotelli soveltuu erinomaisesti rentouttavaan perhelomaan.