Yallos

  • Kodikas tunnelma
  • Hyvää ruokaa hotellin kreikkalaisessa tavernassa
  • Korkea asiakastyytyväisyys
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Yallos soveltuu rauhallisesta tunnelmasta ja käytännöllisistä huoneista pitäville. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä sekä keskustasta että rannalta. Hotellin omistajien tavernassa nautit herkullisista kreikkalaisista ruuista.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Todella hyvin varusteltu huoneisto moneen Kreikan kohteeseen verrattuna.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Yallos on hieno hotelli, jossa on kodikas tunnelma. Aulahuoneessa on taulu-televisio. Maksuton wifi. Omistajilla on taverna noin 200 metrin päässä hotellilta, jonne hotellin asiakkaat ovat aina tervetulleita. Lisämaksullinen aamiainen tarjoillaan hotellissa tai tavernassa. Vastaanotto rajoitetuin voimassaoloajoin (klo 8.00-12.00 & 16.00-20.00), omistaja tavoitettavissa myös ravintolassa. Vähäistä paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Lefkoksen ravintoloissa ja myymälöissä hyväksytään useimmiten vain käteismaksu. Lefkoksessa on automaatti, mutta setelit saattavat toisinaan loppua kesken muutamaa päivää ennen uudelleentäyttöä. Arkasassa (noin 30 minuutin matkan päässä) ja Karpathoksen kaupungissa (noin 1 tunnin matkan päässä) on myös automaatit.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.