Venezia

Tervetuloa lomalle hotelli Veneziaan! Karpathoksen kaupungin ulkopuolella sijaitsevasta hotellista löytyy viihtyisä allasalue ja Vrontisin rannalle on vain 30 metriä. Lisämukavuutta on tarjolla kahden hengen huoneissa, joissa hintaan sisältyy puolihoito.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta oli lämminhenkistä ja asiansa osaavaa. Kaikki tarvittava palvelu oli tosi nopeaa ja...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 116 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa on altaan lisäksi erillinen lastenallas, aurinkotuolit- ja varjot. Allas-/rantapyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari, josta voi ostaa kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä purtavaa päivän aikana. Ravintolassa on tarjolla kreikkalasia erikoisuuksia lounaalla ja illallisella. Leikkipaikka. Hotellin ulkopuolella on Vrontisin pikkukiviranta. Karpathoksen kaupunkiin on noin 2,5 km ja täältä löytyy ravintoloita, tavernoja, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Kahden hengen huone: Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus