Venezia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa lomalle hotelli Veneziaan! Karpathoksen kaupungin ulkopuolella sijaitsevasta hotellista löytyy viihtyisä allasalue ja Vrontisin rannalle on vain 30 metriä. Lisämukavuutta on tarjolla kahden hengen huoneissa, joissa hintaan sisältyy puolihoito.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 116 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa on altaan lisäksi erillinen lastenallas, aurinkotuolit- ja varjot. Allas-/rantapyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari, josta voi ostaa kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä purtavaa päivän aikana. Ravintolassa on tarjolla kreikkalasia erikoisuuksia lounaalla ja illallisella. Leikkipaikka. Hotellin ulkopuolella on Vrontisin pikkukiviranta. Karpathoksen kaupunkiin on noin 2,5 km ja täältä löytyy ravintoloita, tavernoja, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Kahden hengen huone: Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus