Venezia

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa lomalle hotelli Veneziaan! Karpathoksen kaupungin ulkopuolella sijaitsevasta hotellista löytyy viihtyisä allasalue ja Vrontisin rannalle on vain 30 metriä. Lisämukavuutta on tarjolla kahden hengen huoneissa, joissa hintaan sisältyy puolihoito.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta oli lämminhenkistä ja asiansa osaavaa. Kaikki tarvittava palvelu oli tosi nopeaa ja...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 121 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue, jossa on altaan lisäksi erillinen lastenallas, aurinkotuolit- ja varjot. Allas-/rantapyyhkeet lisämaksusta. Allasbaari, josta voi ostaa kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä purtavaa päivän aikana. Ravintolassa on tarjolla kreikkalasia erikoisuuksia lounaalla ja illallisella. Leikkipaikka. Hotellin ulkopuolella on Vrontisin pikkukiviranta. Karpathoksen kaupunkiin on noin 2,5 km ja täältä löytyy ravintoloita, tavernoja, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Kahden hengen huoneet: Aamiaispöytä tai puolihoito. Täysihoito lisämaksusta. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito tai täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.