Sound of The Sea

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Kaikista huoneista merinäköala
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Nimensä mukaisesti Sound of the Seas sijaitsee kauniilla paikalla kuohuvan meren rannalla. Allasalueella on erillinen lastenallas ja kaunis merinäköala. Vietä rauhallista lomaa hiljattain remontoiduissa huoneistoissa puutarhassa tai nosta sykettä hotellin omalla kuntosalilla.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,5 10:stä
Perustuu 93 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 108 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli sijaitsee kukkulalla meren rannalla rauhallisessa ympäristössä, aivan Pigadian keskustan ulkopuolella. Hotelli koostuu neljästä puutarhassa sijaitsevasta rakennuksesta. Allas ja erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja.

Vastaanotossa on baari, jossa on tarjolla kevyitä aterioita sekä tv. Maksuton wifi vastaanotossa ja uima-allasalueella. Pieni kylpylä, jossa on sauna, hierontaa ja jacuzzi lisämaksusta. Kuntosali kellarissa lisämaksusta. Maksuton tenniskenttä sekä varusteita vuokrattavissa lisämaksusta. Pieni leikkipaikka. Pesulapalvelut lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna aamusta iltaan.

Noin 350 metrin päässä hotellista on pieni pikkukiviranta. Suuremmalle hiekkarannalle on noin 1,2 km. Hotelli sijaitsee kukkulalla, joten alueella on korkeuseroja sekä rannalle ja keskustaan kuljettaessa. Ei liikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri