Kokemuksia Meltemi (Karpathos) -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Meltemi (Karpathos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 2/5 Huoneet
  • 2,5/5 Palvelu
  • 3/5 Hinta-laatusuhde
  • 2/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

7 arvostelua
Erinomainen
 
3
Erittäin hyvä
 
2
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

30.7.2019

Kirjoittanut Yandersson Munkedal, Ruotsi

Litet och genuint

Ett mysigt familjeägt hotell med närhet till strand och supermarket och promenadavstånd till hamnen i Karpathos stad. Vår tvårumslägenhet är ren och fin och innehåller allt man behöver. Sofia med familj är mycket måna om att gästerna ska trivas. Familjens restaurang serverar god mat från grekiska köket. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
25.7.2019

Kirjoittanut kattskiten Tukholma, Ruotsi

Enkelt men bra!

Ett enkelt lägenhetshotell som ändå har allt man behöver. Trevlig personal. Städningen var verkligen jättebra och rummet fräscht, det enda dåliga med rummet var att duschdraperiet var väldigt kort så det blev blött i hela badrummet när man duschade. Litet poolområde men det fanns alltid plats där ändå. Nära till strand och restauranger och mataffär precis bredvid hotellet.

 
26.11.2018

Kirjoittanut Lisa M Solrød Strand

Hyggeligt hotel - lidt langt fra byen

Boede på Meltemi i oktober 2018, så sent på sæsonen, at alt i byen lukkede som dagene gik. Værelserne er hyggeligt indrettede med en masse pynteting, man normalt ikke ser på et hotel. På ankomstdagen kunne døren ikke låses, toilettet løb i en uendelighed og vandhaner sprøjtede et par tynde stråler ud til alle sider. Det blev dog ordnet, og alt var godt. Hotellet er beliggende med en kort tur til stranden, men en lidt for lang og kedelig gåtur om aftenen til byen. Man kan spise i hotellets restaurant, men det kan dog ikke anbefales.

 
12.9.2018

Kirjoittanut micaland Skara

Enkelt men trivsamt!

Tillbringade en vecka på Meltemi och trivdes alldeles utmärkt. Rummen är enkla, men det mesta man behöver finns. Ett bra alternativ för resenärer som inte behöver hög standard och service utan mer söker en utgångspunkt. Funktionellt och trivsamt. Det är ca 100 m till havet och ca 15 min promenad in till hamnpromenaden i Pigadia. Läget är mao bra. Våra rum vette mot vägen men nattetid med balkongdörr stängd fann vi inte vägen som störande. Personalen finns tillgänglig på hotellet ett par timmar på morgonen/förmiddagen men finns övrig tid tillgängliga på tavernan precis intill. Trevlig och hjälpsam personal som vill att man ska trivas. Kan absolut tänka oss att bo på Meltemi igen!!!

 
11.7.2018

Kirjoittanut Maria E Göteborg, Ruotsi

Bra budgetalternativ

Utmärkt lägenhetshotell för resenären som reser budget. Bästa läge nära stranden, endast 15 min promenad till centrum. Hotellet är inte så bemannat och har det allra nödvändigaste att tillgå i lägenheterna. Det är alltså inget för dig som kräver hög service och standard. Vi var mer än nöjda med vår vistelse.