Kokemuksia Almyra Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 281 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Isot huoneet ja rauha. Mukava ja erittain ystävällinen henkilökunta.
-
Keittiön kaapit haisevat homeelta. Yksi ilta ei tullut lämmintä vettä suihkussa. Suihkut muutenkin heikot ja räpöttävät. Myös suihkuverho systeemi vastenmielinen.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-20


10 10:stä

+
Merinäköala hieno, toimiva huone.
-
Tiskaus tulisi kuulua siivoukseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-20


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-20


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, rauhallinen sijainti, siisti.
-
Huoneiden varustelu; enemmän astioita, laadukkaammat keittiökoneet ja -välineet.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-13


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, rauhallinen.
-
Rannalla olevat aurinkolasit voisi uusia !

Vahvistettu asiakas: 2019-10-13


9 10:stä

+
siisti,hyvä palvelu ja ruoka
-
uima-altaat

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


8 10:stä

+
Sijainti, pieni ja rauhallinen hotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-22


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-22


8 10:stä

+
Palvelu, huone, aamiainen, henkilökunta, sijainti
-
Aurinkotuoleja/-petejä ei saa varata. Vaikka tästä oli maininta eri puolella hotellia, kaikki paikat olivat varattu jo heti aamusta, todella harmittavaa kun henkilökunta ei tee asialle mitään!

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Almyra Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

97% matkustajista suositttelee

92 arvostelua
Erinomainen
 
64
Erittäin hyvä
 
20
Hyvä
 
6
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

6.7.2019

Kirjoittanut JuhaN118

Loistava perheloma

Vietimme ihanan viikon siistissä ja kotoisassa hotellissa. Hotellin pieni koko takaa loistavan asiakaspalvelun. Altaalla oli aina tilaa ja ranta oli lähellä. Erityisesti mieleen jäi avulias ja ystävällinen henkilökunta sekä hotellin herkullinen lounas ja aamupala. Suosittelen 😃

 
25.10.2018

Kirjoittanut Heisku Kouvola

Perheloma

Viikon perhereissu 7 hengen voimin. Hotellissa oli erittäin hyvin huomioitu huonetoiveemme, eli me isovanhemmat olimme yläkerrassa ja lapsiperhe alakerrassa. Hotelli on erittäin siisti, huoneet tilavat ja sängyt hyvät. Lisäksi todella ystävällinen ja auttavainen henkilökunta ja huomioivat lapset mukavasti. Hotellin aamiainen oli erittäin hyvä ja palvelu pelasi kaikin puolin. Hotellin sijainti ihan rannalla oli lapsiperheelle loistava. Matka keskustaan oli 1,5 km ja se taittui yleensä lasten jaksamisen vuoksi toiseen suuntaan taksilla. Taksi oli hintava (7 e) noin lyhyestä matkasta (vrt. Rhodos, jossa 5 e kaikki matkat kaupungin sisällä). Karpathos saarena oli hieno ja karuhko paikka, jonne on hyvä vielä joskus palata. Parasta oli se, että mitään valtavia turistimääriä ei ollut ja pääsi keskustelemaan paikallisten kanssa elämästä Kreikassa ja Suomessa. Suosittelen!

 
17.8.2017

Kirjoittanut maikkiis Helsinki, Suomi

Ihana hotelli

Vietimme kaksi rentouttavaa viikkoa Almyra Villagessa enkä oikein löydä mitään moitittavaa. Hotellissa oli kiireetön ja yksityinen tunnelma vaikka paikka oli loppuunmyyty. Aina löytyi hyvin tilaa altaalta eikä aamupalalla ollut ruuhkaa. Henkilökunta oli erityisen kiitettävää! Meidän yksi vuotias tulee ikävöimään pitkään ihania tätejä. Hotelli sijaitsee jonkun matkan päässä keskustasta mutta se oli toki tiedossa. Joka ilta ei lapsen kanssa jaksettu kaupunkiin mutta se ei ollut ongelma. Vietimme yhden mukavimmista lomista Almyra Villagessa. Ehdottomasti suositeltava paikka!

 
22.1.2017

Kirjoittanut 611elinap Akaa, Suomi

Rauhallinen loma

Oikein kiva, pieni ja rauhallinen hotelli. Samaa voi sanoa koko saaresta. Siellä muuten tuulee, aina ja lujaa :) Aamiainen valittavissa listalta ja suppeahko. Huoneiston keittiön kaapit haisivat järkylle, siitä miinus. Muuten hyvä laittaa ruokaa. Muutamia vesi ja sähkökatkoja, mutta ne selvitettiin saman päivän aikana.

 
17.1.2020

Kirjoittanut Parsifalia

It looks better on the outside!

Nice surroundings, wellthought and maintained, but not very clean with hair on the floor and on the tiles, mould in the bathroom and a shower that spritzes everywhere! Not to mention the drain full of hair and black stuff, that doesn’t allow the water to get through! I had to buy declogging from the super market to clean it a bit! The towels also were in bad shape, old and dirty, I was asking the cleaning lady to bring me new ones every time! The owner at the end told me, that her rooms are clean enough for the Scandinavians, that she mostly work with and that’s why she doesn’t like to rent the rooms to Greeks! The beach also in front is crap with slippery rocks in the beginning of the water, plus the hotel is not walking distance to the city! Stay better in Ammoopi, a great beach, and rent a small car to drive to the city in the evening!