Aegean Village

 • Hyvä sijainti
 • Aito tunnelma
 • Merinäköala altaalta

Tervetuloa suosittuun Aegean Village perhehotelliin! Täällä majoitut rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä. Allasalueelta on kaunis näkymä merelle. Hotellilla on à la carte -ravintola ja snackbaari.

ONNEA KREIKKA!

Tänään 25.3. juhlistamme Kreikan kansallispäivää, jonka kunniaksi saat nyt kaikista kesän lomista Kreikassa -50 €/hlö matkaedun. Toimi nopeasti – tarjous on voimassa vain tänään! Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.


Huonetyyppi

Superior-huone 2 hengelle. Deluxe-huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Junior-sviittejä 2-4 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhesviitti 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Executive-sviitti jacuzzilla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti kokonaisuus, rauhallinen paikka, se mitä haettiin niin saatiin
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 413 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Village on suosittu hotelli, joka koostuu useista rakennuksista. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Amopi kylän laidalla, kävelymatkan päässä tavernoista ja pienestä ruokakaupasta. Altaassa on erillinen osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit. Allas-/snackbaari ja ravintola. Pinnasänky ja rattaat voidaan varata ennakkoon lisämaksusta.

Maksuton wifi. Huonepalvelu. Tasoeroja ja portaita hotellialueella sekä rannalle mentäessä. Amopista kulkee korkeasesongin aikaan paikallisbusseja 2-3 kertaa päivässä Karpathoksen kaupunkiin, noin 8 kilometrin päähän. Lähimmälle rannalle menevä polku on vaikeakulkuinen lastenrattaiden kanssa. Vähäistä paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy osaan kahden hengen huoneisiin ja superior-huoneisiin

 • Aamiaispöytä

Sisältyy Executive-sviitteihin, Perhehuoneisiin, Junior-sviitteihin ja osaan deluxe- ja superiorhuoneisiin

 • Puolihoito (aamiaispöytä sekä lounas tai illallinen)

Lisämaksusta:

 • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja illallinen)

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Amopi

Apolis

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli aivan rannalla. Hotelli rakentuu useammista pienistä ja värikkäistä rakennuksia. Allasalueelta on hienot näkymät merelle, joita voi ihailla aurinkotuoleista käsin. Huoneet ovat valoisia ja hyvin ilmastoituja.

Lakki Studios

Lakki Studios on viihtyisä perheomisteinen hotelli Amopissa, jota ympäröi dramaattinen luonto. Hyvinhoidetussa hotellissa on helppo nauttia lomasta. Rannalle on lyhyt kävelymatka, mikäli haluat pulahtaa uimaan.