Juniorsviittejä jaetulla altaalla

Juniorsviittejä, joissa on ulkotila merinäköalalla ja pääsy jaetulle altaalle. Ulkotilassa on pöytä ja tuolit. Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Perhehuone kahdella makuuhuoneella

Perhehuoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta, jotka on erotettu liukuovella. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja toisessa lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone kahdella makuuhuoneella ja jaetulla altaalla

Perhehuoneita, joissa on merinäköala ja suora pääsy ulkotilaan jaetulla altaalla. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta, joiden välissä on liukuovi. Ulkotilassa on pöytä ja tuolit. Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa. Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta ja toisessa lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone, superior

Superior-perhehuoneita parvekkeella, osasta merinäköala. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteisiin kerrossängyssä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan huoneen majoittujamäärään.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella, osasta merinäköala. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Sviitit koostuvat kahdesta huoneesta. Makuuhuone, jossa on parivuode ja huone, jossa on lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.