Ionian Theoxenia

Hotelli Ionian Theoxenia toivottaa tervetulleeksi vain noin 100 metrin päässä rannalta. Täällä on tyylikäs allasalue, aamiaisravintola, maksuton wifi ja hienoja huoneistoja. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla hotellin tenniskenttä ja pieni kuntosali. Tai miksi et lähtisi juoksulenkille kauniiseen ympäristöön?


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-4 hengelle. Deluxe-perhehuone 3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone oli tilava ja hyttysverkkoja oli joka ikkunassa.Ei tarvinnut ilmastointia käyttää. Luvattua...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 97 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Ionian Theoxenia sijaitsee mukavalla paikalla lyhyen kävelymatkan päässä Kanalin rannalta. Hotellilla on suuri allas, erillinen lastenallas ja allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia päivisin. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla on myös maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, joita hotellin asiakkaat voivat käyttää maksutta. Maksuttomia rantapyyhkeitä.

Aamiaisravintola. Maksuton tenniskenttä, koripallokenttä ja pieni kuntosali. Noin 700 metriä lähimpään elintarvikemyymälään. 100 metriä hiekkarannalle. Vastaanotto avoinna klo 8.00-24.00.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hotellit Kanali

SESA Boutique Hotel

SESA Boutique Hotel sijaitsee Kanalin keskustassa ja ranta on heti tien toisella puolella. Hotellissa on panostettu eritysesti yksityiskohtiin. Jokainen huone on sisustettu erilaisen teeman mukaan, joista myös hotelli on saanut nimensä; Sea, Earth, Sand, Air.

Must

Modernissa hotellissa Must sinua odottaa rento loma aivan rannalla Kreikan länsirannikolla. Aloita päiväsi hotellin ravintolassa, jossa tarjoillaan aamiaista panoramanäkymin merelle. Hotelli sijaitsee aivan Kanalin rauhallisen keskustan lähellä, jossa on muutamia tavernoita ja baareja.

Vanessa

Vanessa on pieni ja viihtyisä hotelli, jossa on vain yhdeksän huonetta ja huoneistoa. Kävelymatka niin rannalle kuin ravintoloihin, kahviloihin ja Kanalin minimarkettiin.