Kalypso

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa lomalle hotelli Kalypsoon, joka sijaitsee viihtyisässä Myrtiesissä, Kalymnoksen saarella. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla lähellä tavernoja ja baareja. Täällä voit nauttia lomapäivästä altaalla tai rannalla ihaillen näkymää Egeanmerelle ja vastapäiselle Telendoksen saarelle. Huoneistossa on kaikki tarvittava omatoimisen loman viettoa varten.


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 40 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Kalypso sijaitsee keskeisellä paikalla Myrtiesin kylässä Kalymnoksella. Viihtyisällä allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja ja uima-altaassa on erillinen lastenosio. Jacuzzi. Altaan läheisyydessä sijaitseva snackbaari tarjoilee pientä purtavaa ja virkistäviä juotavaa. Allasalueelta on näkymät kohti Egeanmerta ja Telendoksen saarta. Maksuton wifi allasalueella. Myrtiesin keskusta tavernoineen, baareineen ja kauppoineen sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta, mikä tarjoillaan buffetissa hotelli Zephyroksessa kadun toisella puolella.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy jyrkän mäen alapuolelle, noin 100 metrin päähän hotellista.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.