Ambiance

  • Keskeinen sijainti
  • Lähellä rantaa
  • Kauniit näkymät
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Ambiencen terassilta on upea näkymä merelle! Täällä majoitut lyhyen matkan päässä ravintoloista ja kaupoista. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä. Huoneistossa on kaikki mitä tarvitset, ja lähistöllä on ruokakauppoja.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä rantaa/keskustaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 36 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ambiencessä majoitut lähellä merta ja rantaa. Hotellin ulkopuolella on ravintoloita ja kahviloita. Jos haluat laittaa ruokaa itse, lähistöltä löytyy myös ruokakauppoja. Voit rentoutua hotellin baarissa tai ulkoterassilla.

Maksuton wifi. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan (noin klo 08.30-23.00). Noin kilometri Myrties Beachille. Kalymnoksen pääkaupunki Pothia sijaitsee 9 kilometriä länteen hotellilta. Hotellilla korkeuseroja. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.