Mentor

Lämpimästi tervetuloa hotelli Mentoriin, joka sijaitsee Vathin kylässä Ithakassa! Hotelli on koko saaren vanhin, ja ikonisesta hotellista on näkymät merelle, ja vain kivenheitto saaren suurelle torille, josta löytyy tavernoita ja pieniä putiikkeja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 130 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Matkailijat ovat löytäneet tiensä Ithakan Vathissa sijaitsevaan hotelli Mentoriin heti siitä lähtien, kun hotelli avasi ovensa vuonna 1969. Täällä pääset nauttimaan rauhasta ja mukavasta kyläelämästä, ja päivitetyssä hotellissa yövyt mukavissa ja moderneissa kahden hengen huoneissa.

Hotellin terassilla voit istua alas ja nauttia näkymistä viehättävälle lahdelle ja Vathin satamaan. Lahden päästä löytyy ihania, koskemattomia rantoja. Hotellin ravintola Veranda tarjoaa kreikkalaisia erikoisuuksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa italialaisesta keittiöstä.

Keskeisellä paikalla sijaitsevasta hotellista on kävelymatka saaren palveluille, mutta autenttisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme käymistä Giakissa. Vene Giakiin lähtee kylän aukiolta vain muutaman minuutin päässä hotellista. Lähin ranta on Loutsassa, ja noin 2 kilometrin päässä sijaitseva Dexan ranta on yksi saaren hienoimmista, ja se on myös palkittu Blue Flag -ympäristöpalkinnolla. Hotellilta voit myös vuokrata pikaveneen ja lähteä omatoimiselle seikkailulle merelle. Hotellin henkilökunta auttaa mielellään reittiehdotuksissa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Liikennettä hotellin ympärillä, joka voidaan kokea häiritsevänä. Vathin kylästä löytyy supermarket, leipomo ja apteekki.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjoillaan klo 07.00-11.00.

Hotellit Ithaka

Captain Yiannis

Captain Yiannis sijaitsee Vathyn kylän ulkopuolella Ithakassa. Hotellilta on kauniit maisemat merelle, ja täällä majoitut rauhallisessa ympäristössä. Hotellilta on hieman pidempi kävelymatka Loutsan rannalle ja Vathyn keskustaan.