Skala

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Skala on yksinkertainen hotelli upein näkymin. Hotelli sijaitsee vuorenrinteellä Ioksen kaupungissa jyrkällä rinteellä, josta voit ihaille kaupunkia ja merta. Rentoudu hotellin altaalla päivisin ja lähde illalla eläväiseen Choraan. Täydellinen hotelli sinulle, joka majoitut mieluummin hieman kaupungin ulkopuolella omassa rauhassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 133 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Skala on yksinkertainen hotelli Ioksella, Choran kaupungin ulkopuolella. Avulias omistaja, sijainti ja upeat näkymät ovat vain muutamia syitä, miksi hotelli on pidetty matkustajien keskuudessa. Täällä on allasalue kauniin maisemin, maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Allasalueen vierellä on allasbaari, mikäli mielesi tekee raikasta juotavaa. Kahden kilometrin päässä sijaitsee Mylopotas Beach, jonne kuljetaan ylä -ja alamäkien kautta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Korkeasesongin aikaan järjestetään grilli-iltoja kaksi kertaa viikossa. Keskustaan on noin 700 metriä, täällä on klubeja ja ravintoloita vieri viereen. Huomioithan, että kaupungista hotellilla kuljetaan jyrkkää mäkeä pitkin. Ravintola sijaitsee 200 metrin päässä, ravintolalla on sama omistaja hotellin kanssa.

Kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin on Ioksella paljon nuoria matkustajia.

Ateriat

Yksinkertainen mannermainen aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.