Ios Palace

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Vietä ikimuistoista lomaa Ios Palacessa. Viihtyisässä hotellissa on tasokas palvelu ja kolme allasta, joissa on suolaista tai makeaa vettä. Hotellista on näkymät Molypotas-rannalle. Allasalueella voit nauttia aitoa välimerellistä ruokaa ja cocktaileja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Superior-huone 2 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 678 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 40 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ios Palacessa on kolme allasta, joista kahdessa on suolavettä. Allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuton pyyhepalvelu. Yksi altaista on infinity-allas merinäkymin. Allasbaari. À la carte-ravintola Tomatini BBQ Restaurant tarjoilee grilliruokaa sekä välimerellisiä annoksia. Spa lisämaksusta, jossa on kauneus- ja kasvohoitoja, jacuzzi, hamam ja sauna. Maksuton kuntosali. Treenaus kunto-ohjaajan kanssa lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pöytätennis ja biljardi. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta.

Hotelli sijaitsee rinteessä. Hotellialueella on paljon portaita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy kolmen aterian menu, ei juomia.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.