Far Out Village

Far Out Villagen ehdottomasti paras ominaisuus on sen sijainti! Hotelli sijaitsee aivan Mylopotasin rannalla, ja rannan ja hotellin välissä on viihtyisä allasalue.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 207 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli koostuu useasta pienemmästä rakennuksesta vehreässä puutarhassa. Rannan tuntumassa sijaitsevalla allasalueella erillinen lastenallas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu panttia vastaan. Allas-/snackbaari, jossa on mukava viettää aikaa niin päivisin kuin auringonlaskun aikaan. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Ravintolassa tarjolla aamiainen, lounas ja illallinen. Menu koostuu kansainvälisistä annoksista jotka tehdään pitkälti paikallisista ainesosista, ja valittavissa on useita vegaanisia ja kasvisvaihtoehtoja. Far Out Village on myös tunnettu kiviuunipitsoistaan.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Mahdollisuus pelata tennistä ja koripalloa hotellilla. Useita vesiurheilulajeja hotellin ympäristössä lisämaksusta. Noin 4 kilometriä Ioksen isoimpaan kylään, Choraan.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Ios

Marcos Beach

Vietä lomaasi pidetyssä ja mukavassa hotellissa Marcos Beach rauhallisessa ympäristössä Ioksella. Marcos Beach sijaitsee lähellä saaren tunnettua rantaa Mylopotas Beachia, jossa on tarjolla useita hauskoja vesiurheilulajeja.

Far Out Hotel & Spa

Far Out Hotel & Spa sijaitsee muutaman kilometrin päässä Chorasta, rannan yläpuolella. Hotellilla on oma pieni spa, ja mieletön näkymä Mylopotasin rannalle. Tervetuloa tähän viihtyisään hotelliin Iokselle.