Far Out Hotel & Spa

Far Out Hotel & Spa sijaitsee muutaman kilometrin päässä Chorasta, rannan yläpuolella. Hotellilla on oma pieni spa, ja mieletön näkymä Mylopotasin rannalle. Tervetuloa tähän viihtyisään hotelliin Iokselle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 115 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 2,9 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Far Out Hotel & Spa on rakennettu perinteiseen tyyliin. Upeat näkymät vuorille ja Mylopotasin rannalle sekä kristallinkirkkaaseen Egeanmereen. Allasalueella maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari kutsuu nauttimaan laajasta cocktail valikoimasta sekä muista virkistävistä juomista.

Hyvä sijainti kävelymatkan päässä rannalta. Pääset tutustumaan paikallisbussilla kauniiseen Choran kylään ja sen mutkitteleviin valkoisten talojen reunustamiin kujiin. Chorassa useita kauppoja ja ravintoloita.

Hotellilla on pieni spa, jossa lisämaksusta erilaisia hoitoja kuten hierontaa sekä kasvo- ja vartalohoitoja.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellialueella. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hotellit Ios

Marcos Beach

Vietä lomaasi pidetyssä ja mukavassa hotellissa Marcos Beach rauhallisessa ympäristössä Ioksella. Marcos Beach sijaitsee lähellä saaren tunnettua rantaa Mylopotas Beachia, jossa on tarjolla useita hauskoja vesiurheilulajeja.

Far Out Village

Far Out Villagen ehdottomasti paras ominaisuus on sen sijainti! Hotelli sijaitsee aivan Mylopotasin rannalla, ja rannan ja hotellin välissä on viihtyisä allasalue.