Vinkkejä Manchester Unitedin jalkapallomatkoille

Manchester United on Englannin menestyinein jalkapallojoukkue, ja sillä on useita Englannin mestaruuksia sekä kolme voittoa Mestarien liigasta. Manchester United pelaa kotiottelunsa Old Traffordin stadionilla, ja heitä kutsutaan myös nimellä "The Red Devils".

Jos haluat kokea yhden Manchester Unitedin kotiotteluista, voit varata jalkapallomatkan ja liput meiltä.

Manchester United - legendaarinen joukkue

Joukkueen historiasta löytyy monia legendaarisia pelaajia, jotka ovat pelanneet Old Traffordin maalla, kuten George Best, Peter Schmeichel, Eric Cantona, Christiano Ronaldo ja Ryan Giggs.

Miten pääset Manchester Unitedin stadionille
Old Trafford sijaitsee noin 5,5 kilometrin päässä Manchesterista. Takseilla ja paikalliset raitiovaunuilla, joita kutsutaan nimellä The Pram, pääset helposti stadionille. Ottelupäivinä alueella saattaa olla paljon ruuhkaa, ja otteluiden jälkeen voi olla hankalaa päästä takaisin kaupunkiin, joten suosittelemme majoittumaan stadionin lähellä. Kävelyetäisyydellä stadionilta löytyy monia edullisia ja hyviä hotelleja. Pelin jälkeen kannattaa poiketa paikallisessa pubissa juhlistamassa ottelun voittoa. 

Manchesterin kaupunki on todella käymisen arvoinen paikka. Market Streetin kävelykadulta löydät useita putiikkeja ja ostosmahdollisuuksia, sekä useita hienoja nähtävyyksiä. 

Vinkkejä ottelupäivälle
Ottelupäivä on todella erityinen. Jos asut stadionin läheisyydessä, voit aloittaa päiväsi kävelemällä ottelupaikalle ja ihastella sen suuruutta. Käy myös katsomassa Sir Alex Fergusonin patsasta, jonka mukaan on nimetty katu. Nauti stadionin tunnelmasta ja legendaaristen pelaajien patsaista, ja vieraile myös suuressa matkamuistomyymälässä, josta löydät mitä tahansa Manchester Unitedin logolla varustettuna. 

2-3 tuntia ennen pelin alkua kannattaa käydä Traffordin pubissa, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä stadionista. Unitedin fanit ovat yleensä pubin takaosassa, jonne kannattaa suunnata tunnelman nostattamiseksi. Fanit alkavat laulaa kannustuslauluja muutamaa tuntia ennen pelin alkua, jonka jälkeen ollaan valmiina peliin.

Stadionille kannattaa mennä tuntia ennen ottelun alkua. Kannustusjoukot saapuvat ajoissa kannustamaan pelaajia, jotka lämmittelevät kentällä. 

Juuri ennen ottelun alkua pelaajat tulevat kentälle Glory Glory Man Utd:n soidessa kaiuttimista. 

Nauti kokemuksesta ja mahtavasta ilmapiiristä! 76.000 ihmistä ovat kannustamassa kun ''punaiset paholaiset'' pelaavat kotiotteluitaan Valioliigassa. Tämä on varmasti kokemus jota et unohda koskaan! 

Pelin jälkeen kaikilla on kiire päästä pois stadionilta, ja tällöin huomaat kuinka helppoa on majoittua sen läheisyydessä. Voit pysähtyä paikallisessa pubissa oluella, ja jakaa kokemuksia pelistä muiden kanssa. 

Vietä ylimääräinen päivä tutustuen Manchester Unitedin stadioniin, Old Traffordiin

Pelipäivän jälkeen monet lentävät takaisin kotiin, mutta jos päätät jäädä paikan päälle voit osallistua seuraavana päivänä stadium-kierrokselle. Näet uusia osia stadiumista, pääset istumaan valmentajan penkille ja näkemään ison pokaalihuoneen. Lisäksi pääset näkemään oleskelutilan, jossa pelaajat tapaavat vaimonsa ja ystävänsä pelin jälkeen. 

Manchester Unitedin uusista tähdistä huhutaan jatkuvasti. 2016/17 sesonkina Zlatan ja maailman kallein pelaaja Poul Pogba liittyivät joukkueeseen. Kuka tietää ketä tähtipelaajia liittyy Manchester Unitediin lähivuosina?

Tärkeää tietoa

Pelien aikataulut saattavat muuttua, ja joskus lauantain peli saatetaan siirtää sunnuntaille, tai jopa maanantaille. Viikonloppupelien aikana suosittelemme sinua olemaan kohteessa perjantaista maanantaihin, ja arkipäiviäpelien aikana tiistaista perjantaihin. Huomioithan, että pelimuutokset saattavat tulla pienellä varoitusajalla.