Ravintolat Roomassa

Ravintolat Roomassa

Käynti Roomassa on todellinen makuelämys. Jos pidät pastasta, leivästä ja leikkeleistä, viihdyt täällä varmasti! Roomassa on ravintoloita jokaiseen makuun ja hintaluokkaan – täältä voit lukea kootut ravintolavinkkimme Roomaan!

Edulliset ravintolat Roomassa

Pane e Salame

Fontana di Trevin lähellä sijaitsee ravintola Pane e Salame, jossa pääset syömään elämäsi parasta ruokaa. Maukkaan ruoan lisäksi voit tilata myös leikkeleitä, jotka tarjotaan rustiikkiselta puutarjottimelta, joka on todella Italiaa parhaimmillaan. Pane e Salame on erittäin suosittu, sillä ravintolan hintataso on melko edullinen, joten varaudu pieneen jonottamiseen.
Osoite: Via di Santa Maria in Via 19

Sfiziarte, the Art of Food

Jos olet Vatikaanin alueella nälän iskiessä, suosittelemme lämpimästi ravintolaa nimeltä Sfiziarte. Sfiziartesta löytyy kaikkea pizzoista salaatteihin ja päivän annoksiin. Ravintola ei ehkä ole kaikista tunnetuin, mutta täällä saat takuulla aitoa ja italialaista ruokaa. 

Osoite: Via Leone IV, 101

Fuorinorma

Fuorinormassa tarjotaan pieniä mutta laadukkaita annoksia. Nauti tuoreista leikkeleistä, italialaisesta juustosta ja leivästä. Ravintola on melko pieni, mutta intiimi tunnelma vain tekee siitä vielä enemmän italialaisen! 

Osoite: Via Dei Serpenti 178 

Bread In

Kuten nimestäkin voi päätellä, Bread In on keskittynyt herkullisiin voileipiin. Muutamalla eurolla saat esimerkiksi herkullisen lounasleivän, johon voit valita lihaa, pestoa, tomaattia, mozzarellaa, porchettaa ja monia muita. 

Osoite: Piazza di Tor Sanguigna, 9

Keskihintaiset ravintolat Roomassa

Pasta Chef S.Angelo

Ravintola Pasta Chef S.Angelosta saat muutamalla eurolla erinomaista italialaista pastaa. Sisustus on niukkaa ja paikalla ei ole pöytiintarjoilua. Ravintolassa tarjotaan yksinkertaisuudessaan hyvää pastaa, eikä muuta tarvita! 

Osoite: Via Dei Funari 21

I sapori di Matteo e Francesco

I sapori di Matteo e Francescossa voit odottaa illallista italialaisten ympäröimänä. Tässä pienessä ravintolahelmessä tarjotaan klassisia, italialaisia makuja ja ravintolan henkilökunta on avointa ja vaatimatonta. Kokeile pastaa, vasikan lihapullia ja lihaa – näitä et tule katumaan! 

Osoite: Via Gianfilippo Usellini 303

RIONE XIV

RIONE XIV on perheomisteinen ravintola, jossa perheen isä ja poika takaavat asiakkailleen aidon italialaisen ruokailukokemuksen. RIONE XIV, joka avattiin vuonna 2017, on päässyt jo Rooman parhaiden ravintoloiden kärkeen TripAdvisorin listalla, josta löytyy yli 10 000 ravintolaa. Ruokalistalta löytyy ajattomia ja tunnettuja annoksia. 

Osoite: Borgo Pio 21

Il Tamburello di Pulcinella

Il Tamburello di Pulcinella on todellinen jalokivi Rooman ravintoloiden joukossa. Ravintolaa pyörittävät äiti ja poika, ja monet paikalliset ovatkin paikan vakiasiakkaita. Il Tamburello di Pulcinella sijaitsee hieman Rooman ulkopuolella, mutta pääset paikalle helposti julkisilla liikennevälineillä. Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. 

Osoite: Via Pasquale Fiore 23

 

Luksusravintolat Roomassa

Ad Hoc

Rooman keskustassa, Via di Ripettan kadulla, sijaitsee Ad Hoc. Ravintolassa on suuri viinivalikoima ja todella asiantunteva henkilökunta. Suurin osa ravintolan annoksista sisältää tryffeleitä, ja ravintolasta saa joka päivä myös tuoretta kalaa. Täällä voit ottaa myös maistelumenun, jos et osaa päättää kaikkien herkullisten annosten väliltä.

Osoite: Via di Ripetta 43

Ristorante Crispi 19

Ristorante Crispi 19 on rakastettu ravintola Rooman keskustassa, ja se sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Espanjalaisista rappusista. Ravintolassa on romanttinen ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta, ja erityisesti kala- ja merenelävä annokset ovat hyviä. Paikka sijaitsee hieman syrjässä, mutta heti sisään astuessasi tunnet kotoisan ja mukavan ilmapiirin. 

Osoite: Via Francesco Crispi 19 RM

La Pergola

Jos etsit hyvää fine dining -ravintolaa, suuntaa kohti La Pergolaa. Ravintola sijaitsee viiden tähden hotelli Rome Cavalierissä, ja hotellilla on myös kolme Michelin tähteä (2018), viinikellari, josta löytyy yli 60 000 pulloa viiniä sekä moderni menu. Ravintolasta on myös upeat maisemat kaupungin ylitse. 

Osoite: Via Alberto Cadlolo 101

Ristorante Seiperdue Crudo Gourmet

Ristorande Seiperdue Crudo ei ole mikä tahansa luksusravintola, vaan yksi Rooman ravintoloista, joka on keskittynyt Raw Foodiin ja gluteenittomaan ruokaan. Ravintolan ruokakokemus on lähes takuuvarmasti positiivinen yllätys! Ravintola on myös sisustettu mukavaan ja romanttiseen tyyliin. 

Osoite: Via Bonifacio VIII 14