Michelin-tähden ravintolat Roomassa

Michelin-tähden ravintolat Roomassa

Italia on tunnettu ravintoloistaan ja hyvästä ruoasta. Maasta löytyykin yli 300 Michelin-tähden saanutta ravintolaa. Rooma on todellinen gastronomian pääkaupunki – lue parhaat ravintolavinkit täältä! 

Kolmen Michelin-tähden ravintola Roomassa

 • La Pergola sijaitsee viiden tähden hotelli Rome Cavalierissa, ja täältä löydät viinikellarin, jossa on yli 60 000 pulloa viiniä sekä modernin menuun. Ravintolasta on myös upeat näkymät kaupungin ylitse. Osoite: Via Alberto Cadlolo 101.
   

Kahden Michelin-tähden ravintola Roomassa

 • Il Pagliaccio sijaitsee keskeisellä paikalla ylellisellä Via Guilian kadulla. Ravintolan kokki Anthony Genovese on saanut inspiraatiota Ranskasta, Japanista ja Thaimaasta, joka näkyy myös ravintolan jännittävällä menulla. Osoite: Via dei Banchi Vecchi 129a
   
 • La Tavola, Il Vino e La Dispensa sijaitsee Mercato Centralen kauppahallissa lähellä Terminin rautatieasemaa. Osoite: Via Giovanni Giolitti 36
Michelin-tähden ravintolat Roomassa
Michelin-tähden ravintolat Roomassa

Michelin-tähden ravintolat Roomassa

 • Ravintola Acquolina on yksi Rooman parhaista ravintoloista, joka on erikoistunut kala- ja mereneläväannoksiin. Kesällä voit istua Acquolinaksen kauniilla terassilla, josta on näkymät kaupunkiin, ja talvisin voit nauttia mukavasti sisustetusta ruokailusalista. Osoite: Via del Vantaggio, 14.
 • Aromassa on vain 28 istumapaikkaa, joka tekee ravintolasta todella intiimin ja viihtyisän. Ravintola sijaitsee aivan Colosseumin vieressä, joten voit odottaa myös uskomattomia maisemia. Osoite: Via Claudio Monteverdi 16.
 • Ravintola Marco Martinissa pääset nauttimaan tyypillisistä Roomalaisista annoksista. Trendikäs ravintola on sisustettu vehreillä kasveilla. Osoite: Viale Aventino 121.
 • Ravintola Hasslerin kuudennessa kerroksessa sijaitsee ravintola Imágo, jossa pääset nauttimaan panoraamamaisemista ja modernista italialaisesta ruoasta. Osoite: Piazza Trinità dei Monti 6.
 • Antonello Colonnassa tarjoillaan klassisia Roomalaisia annoksia. Ravintola sijaitsee lasirakennuksessa, jonka suurista ikkunoista avautuva näköala sopii täydellisesti ylelliseen sisustukseen. Osoite: Scailnata di Via Milano 9/A.
 • Sora Lella on erityinen ravintola, sillä se on ainoa ravintola Isola Tiberinan saarella, joka sijaitsee keskellä Tibernin jokea. Ravintola on kahdessa kerroksessa, ja täällä sinua odottavat kaunis sisustus ja erinomainen ruoka. Osoite: Via di Ponte Quattro Capi 16