Hotellit Roomassa

Hotellit Roomassa

Etsitkö majoitusta Rooman matkallesi? Katso alta suosituimmat hotellimme asiakkaidemme keskuudessa. Kaikki hotellimme ovat luokitukseltaan vähintään 3 tähteä.

Radisson Blu Es. Hotel

Radisson Blu Es. Hotel

Hotelli sijaitsee Terminin rautatieasemaa vastapäätä. Hotellista löydät 2 kesällä avoinna olevaa uima-allasta katolla, spa:n, baarin ja ravintolan. Hotellin huoneet ovat kodikkaita, ilmastoituja ja varustettu ilmaisella wifillä. Hotellissa tarjoillaan mannermainen aamiainen.

 

Hotel Cosmopolita

Hotel Cosmopolita

Hotel Cosmopolita sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyy muun muassa Galleria Colonna ja Trajanuksen forum. Tämän 4 tähden hotellin lähellä sijaitsee Forum Romanum ja Pietarinkirkko.

 

Artemide Hotel

Artemide Hotel

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla 1800-luvun rakennuksessa eloisalla Via Nazionalella. Huoneista löytyy ilmainen minibaari sekä wifi. Hotellin palveluihin kuuluu spa, aamiaisbuffet, baari sekä katolla sijaitseva ravintola josta on hyvät näköalat.

 

Mercure Roma Centro Colosseo

Mercure Roma Centro Colosseo, Rooma (Monti) sijaitsee alueella, jonka nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Basilica di San Clemente ja Neron kultainen talo. Kattoterassi, uima-allas ja maksuton wifi.

 

Mille alueelle kannattaa majoittua Roomassa?

Rooman Terminin rautatieaseman läheisyydessä sijaitsee useita hotelleja. Majoittuessa tälle alueelle on kävelymatkan päässä Rooman historiallinen keskusta ja sen nähtävyydet ja matkailijoiden suosimat alueet. Pantheonia ympäröivä alue on täynnä ravintoloita, baareja, kauppoja ja ostosmahdollisuuksia sekä yöelämää. Läheltä löytyy myös kuuluisat nähtävyydet; Piazza Navona ja Fontana di Trevin suihkulähde.  Colosseumin ja Forum Romanumin lähistölle voi majoittua Montin kaupungin osaan, jossa on paljon hyviä ravintoloita ja baareja.