Ostosmatka Lontooseen

Lontoon ostosvinkit

Lontoon ostosmahdollisuuksia on vaikea voittaa. Kuuluisalta Oxford Streetin ostoskadulta löytyy kaikkea, mitä voisit ikinä kuvitellakaan – puhumattakaan Camdenin ja Notting Hillin markkinoiden valikoimasta, joissa voit tehdä todellisia löytöjä. Jos tämä ei vielä riitä, löytyy Lontoosta myös edullisia outlet-myymälöitä.


Lontoon markkinat

Lontoon markkinat

Karista kaupungin pölyt kengistäsi ja suuntaa kohti markkinoita! Alta löydät meidän lempimarkkinamme Lontoossa.

Portobello Road Market, Notting Hill

Joka lauantai Notting Hillin pittoreskit kadut muuttuvat pitkäksi markkinakaduksi. Markkinoilla ei ole varsinaista teemaa: kojoissa myydään kaikkea antiikista vaatteisiin, rihkamaan, hedelmiin, lihaan ja vihanneksiin.

Metropysäkki: Notting Hill Gate

Old Spitalfields Marknad

Spitalfields on aito brittiläinen kirpputori, joka on järjestetty jo vuodesta 1638 asti. Suurissa kivitaloissa myydään vintage-vaatteita, taidetta, käsitöitä ja asusteita. Vain kivenheiton päässä sijaitsee Brick Lane Market, jonka tunnelma on hieman hippimäisempi, ja jossa myydään esimerkiksi vaatteita, ruokaa ja paljon muuta.

Metropysäkki: Liverpool Street

Camden Market

Lontoon suurimmat markkinat järjestetään Camdenin kaupunginosassa. Markkinat ovat avoinna viikon jokaisena päivänä, ja tänä päivänä niillä on suoranainen kulttistatus. Vanhalta punk-alueelta löydät kaikkea koruista, unisieppareihin ja erilaisiin käsitöihin. Paikalle kannattaa tulla nälkäisenä, sillä alueella on ruokakojuja maailman jokaisesta kolkasta.

Metropysäkki: Camden Town tai Chalk Farm

Lontoon tavaratalot

Lontoon tavaratalot

Monet lontoolaiset tavaratalot ovat luoneet tietä nykypäivän moderneille tavarataloille. Listasimme alle kolme suosikkiamme. 

Harrods

Harvoja maailman tavarataloja voi verrata Lontoon Harrodsiin. Harrods on avattu vuonna 1835, ja on tänä päivänä Iso-Britannian suurin tavaratalo. Hinnat ovat melko korkeat, mutta tavaratalo itsessään on jo kokemisen arvoinen paikka. 

Osoite: 87-135 Brompton Rd, Knightsbridge

Selfridges & Co

Selfridges & Co on klassinen, brittiläinen tavarataloketju. Oxford Streetillä sijaitseva Selfridges on yksi Lontoon suurimmista tavarataloista. Täällä voit shoppailla vaatteita, kenkiä ja kodin tavaraa.

Osoite: 400 Oxford St, Marylebone

Westfield White City

Westfield White City on Shepherd's Bushin alueella sijaitseva ostoskeskus, jossa on samoja kauppoja kuin myös Oxford Streetillä, mutta ilman suuria ihmisjoukkoja. 

Osoite: Ariel Way, White City

Lontoon outlet-myymälät

Lontoon outletit

Jos haluat tehdä hyviä löytöjä, Lontoon outlet-myymälät sopivat juuri sinulle. 

London Designer Outlet, Wembley

Wembleyn aseman lähellä sijaitsee yksi Lontoon suurimmista outlet-myymälöistä, London Designer Outlet. Noin viidenkymmenen putiikin joukossa on vaatekauppoja, asustekauppoja sekä esimerkiksi suklaavalmistaja Lindtin myymälä. Aukioloajat ja lisätietoa London Designer Outletista löydät täältä.

Osoite: Wembley Park Blvd, Wembley HA9 0QL

Bicester Village

Noin puolentoista tunnin matkan päässä Lontoosta sijaitsee Bicester Village, joka on rakennettu vain shoppailua varten. Bicester Villagessa odottavat 130 putiikkia, joiden joukossa on esimerkiksi maailmalla tunnettuja merkkikauppoja. Kaikki merkit ja lisätietoa löydät Bicester Villagen kotisivuilta.

Osotie: 50 Pingle Dr, Bicester OX26 6WD