Liverpool – matkat ja kaupunkilomat

  • The Beatlesin synnyinkaupunki
  • Näe Liverpool FC livenä
  • Täydellinen päiväretki Manchesterista

Liverpoolista useimmilla tulee mieleen joko Beatles tai Liverpool FC. Liverpoolin kaupungilla, Englannin länsirannikolla on kuitenkin muutakin tarjottavaa kuin musiikkia ja jalkapalloa. Kaupungista löytyy eläväistä kulttuuria sekä modernia arkkitehtuuria. Suosittelemme varaamaan lennon ja hotellin Manchesteriin, ja tekemään päiväretken junalla Liverpooliin.Lisätiedot Liverpool

Aikaero

Aikaero Suomeen on kaksi tuntia vähemmän.

Valuutta

Punta (GBP). 10 puntaa = 11,77 €.

Ravintolat

Liverpoolissa on suuri valikoima ravintoloita kaikissa hintaluokissa. Kokeile myös kaupungin paikallista ruoka-annosta, scousea.

Kuljetukset matkakohteessa

Liverpooliin ei ole suoria lentoja, mutta Manchesterin lentokentältä lähtee niin junia kuin busseja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 6°c
helmi 6°c
maalis 8°c
huhti 10°c
touko 13°c
kesä 16°c
heinä 18°c
elo 18°c
syys 16°c
loka 12°c
marras 9°c
joulu 6°c

Kaikki matkakohteet Iso-Britannia

Manchester

Manchester on Britannian kolmanneksi suurin kaupunki ja se tunnetaan parhaiten jalkapallojoukkueistaan, joita ovat Manchester United ja Manchester City. Kaupungilla on myös paljon muutakin tarjottavaa kuin jalkapallo. Vanha teollisuuskaupunki on viime vuosina puhjennut kukkaan ja se tarjoaa nykyään hyvät ostosmahdollisuudet sekä laajan valikoiman viihtyisiä pubeja ja ravintoloita.

Edinburgh

Edinburgh on Skotlannin pääkaupunki ja Iso-Britannian toiseksi suurin matkakohde. Kaupungissa on helppo kävellä ympäriinsä ja nauttia samalla historiasta ja arkkitehtuurista. Kaupungista on mukava lähteä lyhyelle vaellukselle Skotlannin nummille tai perehtyä viskinvalmistuksen saloihin. Edinburhg on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat joustavasti reittilennoin.

Lontoo

Lontoo on yksi kaupunkilomien ikuisista klassikoista. Viikonloppumatkan aikana pääset nauttimaan ostoksista, nähtävyyksistä, museoista, jalkapallosta, ravintoloista, yöelämästä, musikaaleista ja teatterista. Lontoo on Apollomatkojen omatoimikohde.